Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Mădălin Ionescu o spune pe șleau: de câte ori face dragoste cu soția lui. Nu ați fi crezut așa ceva

Exclusiv. Mădălin Ionescu o spune pe șleau: de câte ori face dragoste cu soția lui. Nu ați fi crezut așa ceva
Îndrăgitul prezentator TV Mădălin Ionescu trăiește, de un deceniu, alături de frumoasa Cristina Șișcanu. Moldoveanca din Ungheni l-a făcut pe Mădălin tată pentru a treia oară. Cei doi o au pe mica Petra, care le înseninează viețile, iar Mădălin mai are 2 copii din căsnicia anterioară.

Viața de familie a lui Mădălin Ionescu este una cu adevărat frumoasă. Așa este și asta se vede. În plus, soția lui îl iubește enorm și pe fiul cel mare al cunoscutului prezentator, și, recent, toată lumea a putut să se convingă. De ziua tânărului, care tocmai ce a făcut 18 ani, Cristina (37 de ani) i-a făcut cea mai emoționantă și frumoasă urare.

Zilele acestea familia lui Mădălin Ionescu se pregătește intens de sărbătoare. Au făcut și bradul, spre marea bucurie a copiilor. Iar Mădălin, pătruns de spiritul sărbătorilor, a decis să stea de vorbă, online, pe Instagram, cu fanii lui.

Mădălin Ionescu recunoaște cât de des face dragoste

„Din când in când reușim să facem o poză impreună … Și asta e tot pe naturalețe, gen. Nu mi-am cosmetizat nicio fotografie. Nu ma pricep și nu ma interesează (…)”, mărturisea acum două săptămâni, prezentatorul, care a postat o fotografie alături de frumoasa lui.

Cineva l-a întrebat de câte ori e bine să ai relații intime într-o săptămână. Răspunsul a surprins. „Măcar două zile pe săptămână ar putea fi alocate pentru partea asta…”, a răspuns Mădălin Ionescu. „Vrei să spui că tu o faci mai des?”, a fost întrebat imediat prezentatorul.

Acesta e răspunsul care a surprins. „Nu, dar aș vrea… La modul serios… Eu și Cristina ne-am păstrat pasiunea intactă. Încercăm să alocăm timp pentru noi, deși muncim foarte mult!”, a recunoscut Mădălin Ionescu.

Adesea, Mădălin Ionescu nu se sfiește să discute detalii intime în spațiul online cu curioșii. Ba mai mult, el spune că este asaltat de astfel de întrebări așa că a ales să nu le ignore. A povestit vrute și nevrute pe live-uri, însă de fecare dată subliniază că moldoveanca e femeia vieții lui și vorbește despre ea la superlativ. Cristina Șișcanu este, într-adevăr, demnă de admirație. Ea a preluat rolul de mamă pentru cei doi copii ai prezentatorului încă de la începutul relației lor. Ea a spus, într-un moment de sinceritate, că mama lor naturală nu e implicată în viața, dar nu e deranjată e acest fapt. Îi iubește ca pe proprii ei copii.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre