Exclusiv. Marius Elisei pune la cale ceva, iar Oana Roman nu știe. A făcut prima schimbare. Imaginile momentului

Exclusiv. Marius Elisei pune la cale ceva, iar Oana Roman nu știe. A făcut prima schimbare. Imaginile momentului
Marius Elisei și Oana Roman au avut o căsnicie cu multe turbulențe. Pandemia le-a pus capac și au divorțat. Acela a fost cel mai elegant divorț din lumea mondenă. Apoi s-au împăcat. După care s-au certat și s-au despărțit din nou.

Ultima despărțire a lui Marius Elisei de Oana Roman a fost urâtă.  Un întreg dressing a fost spălat în public, vorba aceea. Marius i-a spus inclusiv că ar trebui să îi mulțumească că a slăbit mult în timpul relației lor. Oana, pe de altă parte, i-a reproșat și ea, în public, multe. Între timp, de dragul fiicei lor, Isabela, pare că se poartă civilizat unul cu altul și internauții chiar au speculat că, la întoarcerea din vacanță, fetele au fost așteptate acasă de Marius, cu masa pusă.

Marius Elisei, frizură nouă și zâmbet de ștrengar

Cert este că după despărțirea aceasta, Marius Elisei nu mai locuiește în aceeași casă cu fosta lui parteneră și cu fiica lor, ci s-a mutat. Pe cât de public trăiește Oana, postând zilnic informații din viața cotidiană, pe atât de retras este Elisei. Totuși, săptămâna ceasta el a făcut un gest care a surprins pe multă lume și  a dat din nou, loc de interpretări. Mai degrabă modest când vine vorba de look-ul său, cu o tunsoare simplă, chiar banală, acum Marius Elisei și-a schimbat radical look-ul. Până și privirea i-a devenit de bărbat șmecher, fără inhibiții.

Marius Elisei a decis să își schimbe look-ul

El și-a făcut o nouă frizură, cu părul mai plin de volum, dat peste cap, ceea ce dovedește că a apelat la un stilist pentru a fi aranjat. Însă noutățile nu se opresc aici. Fostul ginere al ex-premierului Petre Roman zâmbește șmecherește în camera telefonului cu care și-a făcut un selfie de zile mari pe care l-a distribuit pe rețelele sociale, la story.

Modul în care își ține buzele sugerează că ar avea ceva de spus, dar, deocamdată, nu dezvăluie nimic.

Oana Roman recunoaște: îl iubește pe Marius Elisei și vrea să se împace

Fotografie vine în contextul în care, invitată în podcastul lui Jorge, Oana Roman a fost întrebată direct dacă îl mai iubește pe Marius. „O să-l iubesc toată viața pentru că este tatăl copilului meu și am să-l iubesc, și am să-l respect toată viața”, a declarat Oana Roman la podcastul „Vorba lu Jorge”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marius Elisei (@eliseimarius)


„Eu îmi doresc foarte mult să încercăm să putem fiecare să uităm și să trecem peste niște chestii. Încă nu s-a ajuns în punctul în care să se poată lăsa în urmă definitiv anumite lucruri. Asta e, de fapt, dorința mea cea mai mare, dacă s-ar putea ajunge… în ciuda faptului că eu sunt un om extrem de vocal și de extrovertit, eu sunt un om care nu iubește discuțiile, nu îmi place cearta, nu îmi plac reproșurile absolut deloc, numai că, fiind Berbec, în momentul în care mă provoci, foarte greu mă pot abține”, a mai spus Oana Roman.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre