Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Oana Zăvoranu, invitata lui Denise Rifai la 40 de întrebări!

Exclusiv. Oana Zăvoranu, invitata lui Denise Rifai la 40 de întrebări!
Viața tumultoasă a Oanei Zăvoranu atrage ca un magnet atenția publicului, iar Denise Rifai știe ce-și doresc românii să vadă și să afle. Astfel că prezentatoarea de la Kanal D a lansat o invitație fermă către „Querida”.

Oana Zăvoranu a făcut o dezvăluire uriașă duminică seară, cu câteva ore înainte ca emisiunea de la Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai” să fie difuzată. Deși în platou a fost prezent Aurelian Temișan. Bruneta le-a transmis fanilor, într-un video în care dorea, de fapt, să găsească o nouă recepționeră pentru clinica medicală pe care o deține, că a primit invitația de a participa la emisiunea-interviu.

Oana a spus că Denise Rifai i-a lansat în repetate rânduri invitația de a veni la emisiune, dar și că nu a dat curs până în acest moment din cauza unor probleme personale. Totodată, Querida a promis că va merge și va răspunde la întrebările roșii ale moderatoarei.

Oana se ocupă acum cu TikTok și generează venituri uriașe

Dacă în televiziune nu și-a mai găsit locul, Oana Zăvoranu a ales să-și țină publicul aproape – dar să facă și bani – printr-o altă metodă. Ea face acum live-uri pe platforma TikTok unde primește cadouri virtuale de la fani care se transformă în sume frumoase.

Contul ei înregistrează deja sute de mii de abonați, iar clipurile ei sunt în topurile platformei. Mai mult, „cadourile” scumpe specifice acestei platforme curg atunci când intră în live.

Un admirator cu care a intrat în direct, la începuturile sale pe această platformă, i-a mărturisit Oanei că a ajuns să câștige 15 mii de euro pe lună din cadourile pe care le primește de la fani, fapt care probabil că a mobilizat-o și pe divă.

Un ban cinstit, un show pe cinste

Oana a intrat în live-uri cu diverse personaje cunoscute, printre care Dani Mocanu și Magda Ciumac – fosta soție a lui Tolea Ciumac și fostă colegă la OTV cu celebra divă din showbiz. Aceste interacțiuni i-au crescut și mai mult popularitatea și cu siguranță a ajuns și ea să câștige, în timp record, sume importante de bani.

Acceptă provocări nebune: „Am spălat un parbriz la benzinărie și am primit 5 lei”

Oana le-a mărturisit fanilor care nu o urmăresc că au ocazia să o vadă în aceste live-uri făcând lucruri inedite. De exemplu, a primit o provocare pe care în mod ciudat a și acceptat-o. Zăvoranca a mers la o benzinărie din Dorobanți și s-a oferit să spele parbrizul unui șofer aflat la pompa de alimentare.

Impresionat de hărnicia divei, acesta a recompensat-o pe divă cu 5 lei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre