Simona Ionescu / Redactor Șef

Femei celebre care au rostit vorbe „de duh”. Printre ele, Michelle Obama, Beyoncé, Serena Williams

Femei celebre care au rostit vorbe „de duh”. Printre ele, Michelle Obama, Beyoncé, Serena Williams
În luna femeii, vă oferim câteva citate inspiraționale venite de la doamne puternice. Femei celebre care au rostit vorbe „de duh”. Printre ele, Michelle Obama și Beyoncé.

Dacă sunteți fani ale citatelor inspiraționale, rândurile ce urmează cu siguranță vă vor capta interesul. În luna femeii, am ales o serie de celebrități de sex feminin, care au rămas în istorie cu vorbe lor inspiraționale. Iată câteva femei celebre care au rostit vorbe „de duh”

Michelle Obama și Demi Lovato 

Ce face fosta Primă Doamnă Michelle Obama la televizor

„Nu există nicio limită la ceea ce noi, ca femei, putem realiza.” Aceste vorbe spuse de Michelle Obama cu siguranță le-a respectat și ea însăși. Fosta Primă Doamnă este o adevărată dovadă de stil, clasă, dar și veselie. Michelle a lansat chiar și o carte biografică, ce a ajuns bestseller. 

„Nu vă rușinați niciodată de ceea ce simțiți. Aveți dreptul să simțiți orice emoție doriți și să faceți ceea ce vă face fericit. Acesta este motto-ul vieții mele”, a spus Demi Lovato la un moment dat. Putem înțelege și de ce, căci cântăreața nu a avut tocmai o viață ușoară, însă a fost mereu o luptătoare. 

Femei celebre și ale lor vorbe „de duh”. Serena Williams și Rihanna

Femei celebre care au rostit vorbe de duh

„Există ceva atât de special la o femeie care domină într-o lume a bărbaților. Este nevoie de o anumită grație, putere, inteligență, neînfricare și tupeul de a nu lua niciodată nu ca răspuns.”. Iar Rihanna s-a ținut întotdeauna de aceste vorbe spuse chiar de ea. Cântăreața și-a lansat propriul brand de beauty, Fenty by Rihanna, care este vândut în toată lumea. 

„Succesul fiecărei femei ar trebui să fie inspirația alteia. Ar trebui să ne ridicăm reciproc. Asigurați-vă că sunteți foarte curajoase. Fiți puternice, fiți extrem de amabile și, mai presus de toate, fiți umile “, spunea Serena Williams. Și o credem pe cuvânt, căci tenismena nu mai are nevoie de nicio prezentare. 

Beyoncé și vicepreședintele Americii, Kamala Harris

Femei celebre care au rostit vorbe de duh

„Trebuie să-i învățăm pe băieții noștri regulile egalității și respectului, astfel încât pe măsură ce cresc, egalitatea de gen devine un mod natural de viață. Și trebuie să ne învățăm fetele că pot ajunge cât mai sus posibil uman ”. De Beyoncé s-au spus multe de-a lungul timpului. Este una dintre vedetele care a făcut istorie, iar puterea pe care o emană prin toți porii o face un exemplu pentru multe fetițe care aspiră să devină celebre. 

„Ceea ce vreau să știe tinerele femei și fetele este: Ești puternică și vocea ta contează. Vei intra în multe camere în viața și cariera ta, unde s-ar putea să fii singura care seamănă cu tine sau care a avut experiențele pe care le-ai trăit tu. Dar să îți amintești că atunci când ești în acele camere, nu ești singură. Suntem toate în acea cameră și te aplaudăm. Îți înveselim vocea. Și suntem atât de mândre de tine. Așa că folosește vocea respectivă și fii puternică” – Kamala Harris, vicepreședintele în exercițiu al Statelor Unite ale Americii. 

Foto: Facebook

O actriță de mare succes. Ana Ularu, eroina din cel mai așteptat serial Netflix din acest început de an

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre