Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Tom Cruise nu mai vrea să poarte numele tatălui. A mai făcut  încă o alegere

Fiica lui Tom Cruise nu mai vrea să poarte numele tatălui. A mai făcut  încă o alegere
Suri Cruise, în vârstă de 18 ani, a fost surprinsă, singură, în New York City, purtând un rucsac în spate,  la scurt timp după ce noul ei nume a fost dezvăluit  la școală. În vârstă de 18 ani, tânăra este elevă de liceu.

Chiar dacă deja a călcat pe urmele părinților ei care sunt actori celebri, fiica lui Tom Cruise, Suri, nu mai vrea să poarte numele tatălui. Tânăra a ales un alt nume, pentru a se prezenta în public, iar momentul lansării acestuia coincide cu noul spectacol de teatru în care e implicată. Ea apare într-un musical.

Suri Cruise a fost observată purtând un rucsac bleumarin prin New York City, săptămâna aceasta, ascultând muzică la căștile ei wireless mari. Fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise – care a devenit majoră pe 18 aprilie – era îmbrăcată lejer, purtând un tricou cu mânecă scurtă cu dungi roșii, pantaloni de trening gri și pantofi Converse „Chuck Taylors” albi, scrie Daily Mail.

Fiica lui Tom Cruise a fost surprinsă singură în New York (Instagram)

Suri este la câteva săptămâni distanță de absolvirea liceului. Joia trecută, revista Hello! a dezvăluit că Suri Cruise și-a făcut public noul nume, prin intermediul programului editat pentru spectacolul de final de an școlar al liceului pe care îl urmează. Ea apare în musicalul jukebox The Go-Go’s, Head Over Heels.

Fiica lui Tom Cruise nu mai vrea să poarte numele tatălui

Adolescenta cu părinți vedete a decis să renunțe la numele de familie pe care l-a moștenit de la celebrul său tată, pentru a se numi, simplu, „Suri Noelle” – preluând numele de mijloc al mamei sale în vârstă de 45 de ani.

Suri interpretează, în spectacolul școlar, rolul Prințesei Philoclea, personajul creat inițial de Alexandra Socha în adaptarea de pe Broadway, care s-a jucat între 2018 și 2019 la Hudson Theatre din Manhattan.

Suri Noelle este noul numel ep care și l-a ales fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, în musicalul școlii (Instagram)

Aceasta nu este prima apariție pe scenă a fiicei lui Tom Cruise. Ea și-a folosit anterior talentul de soprană pentru a interpreta melodia clasică Blue Moon al lui Richard Rodgers și Lorenz Hart din 1934. Poate fi auzită cântând în primele scene ale celui de-al doilea film regizat de mama sa, Katie Holmes, Alone Together.

Nici Tom Cruise nu vrea să audă de fiica sa. Cei doi nu își vorbesc

Adolescenta avea doar șase ani când părinții ei s-au despărțit, în 2012, după șase ani de căsătorie. De atunci, Tom Cruise nu a mai fost curios să interacționeze cu fiica lui, însă i-a plătit un total de 4,8 milioane de dolari pentru întreținere. Actorul a fost de acord, de asemenea, să suporte taxa de școlarizare a lui Suri, precum și „costurile extrașcolare” și cheltuielile medicale, dentare și de asigurare – conform TMZ. Cu trecerea anilor, relația dintre celebrul tată și fiica sa s-a depreciat constant.

Suri avea doar șase ani când părinții ei s-au despărțit, în 2012, după șase ani de căsătorie (Instagram)

Dacă vedeta din Misiune: Imposibilă încerca să își contacteze fiica, „ea nu îi răspunde”, arată apropiați ai actorului. „El nu există pentru Katie sau pentru Suri, iar fiica sa nu vrea să depindă de el pentru nimic în lume”, a declarat o sursă pentru DailyMail.com pe 18 aprilie. Unii speculează că îndepărtarea lui Tom Cruise are legătură cu „renegarea Bisericii Scientologice” de către fosta soție și fiica lui. Adepții bisericii nu interacționează cu persoanele care au părăsit congregația.

Pe lângă Suri, Tom Cruise mai este și tatăl a doi copii adulți – Isabella Jane Cruise, în vârstă de 31 de ani, și Connor Antony Cruise, în vârstă de 29 de ani – din căsătoria sa de zece ani cu a doua sa soție, Nicole Kidman, care s-a încheiat în 2001.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre