Simona Ionescu / Redactor Șef

Florentina Fântânaru, jurnalista care-i descoase pe artiști cu blândețe în fiecare weekend, la Antena 3. Fiul ei a crescut odată cu emisiunea

Florentina Fântânaru, jurnalista care-i descoase pe artiști cu blândețe în fiecare weekend, la Antena 3. Fiul ei a crescut odată cu emisiunea
Florentina Fântânaru este un jurnalist extrem de apreciat. Este frumoasă, deșteaptă, cu o voce caldă, iar invitații săi sunt încântați să povestească. Face de 15 ani emisiuni la Antena 3, iar fiul ei a crescut odată cu „De-a viaţa ascunselea”.

Peste Florentina Fântânaru pare că nu trece timpul. Este la fel de frumoasă, elegantă, ca acum 15 ani când a început să realizeze emisiuni-interviu la Antena 3. Invitaţii ei sunt persoane care au făcut şi fac istorie în zona în care activează. Sunt persoane cunoscute, despre care am vrea să ştim cât de greu le-a fost, ce bucurii, tristeţi şi renunţări au avut.

Florentina Fântânaru va împlini 48 de ani pe 11 februarie

Florentina Fântânaru, prezența caldă de la Antena 3

Florentina Fântânaru a împlinit 48 de ani azi, 11 februarie. Cine o urmărește la Antena 3, în fiecare sâmbătă și duminică la prânz, nu ar spune că are această vârstă. Azi, mesajul ei pe Facebook a fost: „Mergi înlăuntrul tău.. bate la uşa de acolo şi cere-i inimii să-ţi spună ce ştie…” Mulţumesc!”.

Florentina Fântânaru îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. Ce vârstă frumoasă împlineşte prezentatoarea

Radiază la fiecare emisiune „De-a viaţa ascunselea”, iar invitații sunt încântați să îi răspundă la întrebări. Sunt despre viată, despre carieră, despre copilărie, despre bucurii și tristeți. Este întotdeauna informată, știe foarte multe amănunte de viața celor pe care  îi invită, iar întrebările sunt puse cu sensibilitate.

S-a născut la Galați și a studiat Jurnalismul. Și-a făcut debutul în lumea audiovizualului la un post de radio național, Radio Total. Acum 15 ani a fost invitată să realizeze emisiuni la Antena 3. ”Am realizat emisiuni despre Titulescu, Iorga, despre psihologia poporului român, despre depresie şi anxietate. Sunt atât de multe subiecte de interes, iar dorinţa de cunoaştere a publicului mă stimulează pentru a realiza o emisiune premium”, a spus Florentina Fântânaru într-un interviu.

Și-a îngropat soțul de ziua ei

Vedeta Antena 3 a rămas văduvă la 37 de ani, în 2011.  Cu două zile să împlinească 37 de ani, moderatoarea emisiunii „De-a viaţa ascunselea” şi-a pierdut soţul din cauza unui cancer de plămâni. El avea doar 42 de ani, iar fiul lor, Dragoș, avea aproape 5 ani.

Și-a înmormântat soţul chiar de ziua ei. Era la capelă, veghea sicriul soţulului ei, timp în care primea mesajele de felicitare de ziua ei. Prietenii au sunat-o să îi ureze ”La mulți ani!” fără să știe că soţul ei a murit. Florentina Fântânaru spunea că i-a fost foarte greu să-şi revină după acel moment. A rămas singură, cu un copil de aproape 5 ani, căruia trebuia să îi explice de ce nu îşi va mai vedea niciodată tatăl.

Are de șase ani o relație

Florentina Fântânaru a încercat, de dragul fiul ei, să rămână cu picioarele pe pământ. Dragoș este acum adolescent, are 16 ani, și a crescut odată cu emisiunea. ”Când am primit propunerea de angajare, îi luam din moţ lui Dragoş, avea 1 an. El este o fericire absolută. Mă fericeşte gândul că l-am adus pe lume să-i fiu mamă şi să trăiesc sentimentul în toată deplinătatea sa. Îmi plac întrebările lui, de multe ori m-a inspirat cu ele şi sper să continui să mă pricep să-i dau răspunsuri. A moştenit pasiunea pentru ingineria de maşini”, a mărturisit vedeta Antena 3.

Însă, viața merge înainte, iar de șase ani Florentina Fântânaru are o relație cu un alt bărbat. A avut emoții uriașe când fiul și bărbatul iubit s-a întâlnit prima oară. Dacă nu se plac? Însă, cei doi bărbați din viața ei s-au plăcut imediat. Și acum e bine!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre