Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostă soție de milionar face bani dintr-o afacere cu haine second-hand de lux. Iată cine e vedeta!

Fostă soție de milionar face bani dintr-o afacere cu haine second-hand de lux. Iată cine e vedeta!
O fostă soție de milionar nu s-a lăsat pe tânjeală după divorț și face bani dintr-o afacere cu haine second-hand de lux. Despărțirea s-a petrecut în mare secret, iar de atunci cei doi și-au văzut de viață.

Despărțirile sunt comune atunci când cuplurile trăiesc în lumina reflectoarelor. Iar discreția pe care și-o doresc îndrăgostiții nu garantează mereu o poveste cu final fericit. Acesta este cazul și în showbiz-ul autohton, unde divorțurile sunt la ordinea zilei. Unele dintre doamne însă își văd de viață în ciuda dramelor prin care trec și reușesc să iasă din probleme mai puternice ca oricând. Printre ele, o fostă soție de milionar care face bani dintr-o afacere cu haine second-hand de lux. 

Relația dintre Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac a durat la început câțiva ani, apoi s-au despărțit, iar fiul lui Ion Țiriac, în mod neașteptat, s-a căsătorit, în 2007, cu Maria Marinescu. Cei doi au divorțat după doar trei luni de mariaj, iar Țiriac jr. s-a întors la marea lui iubire, Ileana. Cei doi s-au căsătorit, într-un final, în martie 2009, la Monte Carlo. 

În vara aceluiași an, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, dar, din păcate, în 2017, au divorțat, în mare secret. Vestea despărțirii a venit însă abia doi ani mai târziu, în 2019. Ileana Lazariuc și Țiriac Jr. au împreună doi băieți, pe Alexandru (12 ani) și Nicholas Noah (11 ani).

Fostă soție de milionar, Ileana Lazariuc face bani dintr-o afacere cu haine second-hand de lux

Fosta soție a lui Ion Alexandru Țiriac  este discretă când vine vorba de viața personală, însă de această dată a făcut o excepție și a postat pe Instagram o poză cu ea într-o superbă rochie albă, înflorată. Deși are 39 de ani, Ileana Lazariuc este neschimbată față de cum era la 20 de ani. Aprecierile nu s-au lăsat așteptate, căci atât fanii, cât și Lili Sandu, au apreciat frumusețea brunetei. ”Ești foarte frumoasă!”, ”Ileana, ești la fel de frumoasă ca acum 26 de ani!”, ”Superbă”, au mai comentat internauții.

În afară de frumusețe, Ileana Lazariuc dă dovadă și de inteligență și capacitatea de a se descurca perfect și singură. Seamănă mult cu mama ei, cântăreața Anastasia Lazariuc. Și parcă și destinele le-au fost la fel. Își crește cei doi băieți, iar în paralel, face bani dintr-o afacere cu haine second-hand de lux. Pare fericită, iar divorțul este acum doar un vis urât.

Despre divorț au refuzat să vorbească, atât ea cât și Țiriac Jr., iar decizia pare că îi priește Ilenei, căci este în cea mai bună perioadă a ei, judecând după pozele de pe rețelele sociale. 

Foto: Instagram

Daciana Sârbu: ”Am luat decizia împreună cu copiii”. Poze de colecție

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre