Simona Ionescu / Redactor Șef

Foto. Oana Roman îl ațâță pe Marius Elisei; îi arată ce a pierdut – Exclusiv

Foto. Oana Roman îl ațâță pe Marius Elisei; îi arată ce a pierdut – Exclusiv
Ultima despărțire a Oanei Roman de Marius Elisei încă durează, iar în timp ce bărbatul nu postează nimic pe rețelele sociale, Oana împărtășește cu fanii ei toate bucuriile și tristețilșe momentului.

Ca să uite de necazuri, Oana a plecat la munte în weekend. Unde i-a plăcut atât de mult încât, în loc să revină acasă, la București, duminică seara, a decis să mai stea o zi, profitând de faptul că luni e zi liberă. Ultimele zile nu i-au fost deloc ușoare Oanei. Pe lângă problemele  de sănătate ale mamei sale, relația cu Marius Elisei a ajuns într-un punct în care cei doi și-au spus, din nou, „la revedere” și s-au separat. Amintim că ei au divorțat în fața notarului public acum câțiva ani, însă apoi s-au împăcat și lucrurile au mers de minune în familia reunită. Anul acesta însă, cei doi s-au certat din nou.

Oana Roman și Marius Elisei, despărțire la 10 ani de la nuntă

Oana Roman a anunțat despărțirea de Marius Elisei chiar la aniversarea lor de zece ani.  Deși toată lumea se aștepta ca Oana și Marius să facă ceva deosebit la împlinirea celor zece ani de relație, s-a întâmplat exact invers. În loc de declarație de dragoste, a pus o poezie tristă, semnată de Octavian Paler și intitulată Definiția unui strigăt, alăturată unei poze în care cei doi privesc în direcții diferite, exact ca în versuri.

„Azi 10 ani. Prea mult și prea des privim in directii diferite. Ţi-aş spune ceva / despre noi, despre zăpada de-afară, / despre dragostea mea. / Ţi-aş spune ceva, / orice, / numai să nu crească iarba tăcerii între noi. / Ţi-aş spune ceva, / ce-ai ştiut, sau ce ştiu, / dar a-nceput să crească iarba tăcerii între noi /şi s-au rătăcit sunetele din cuvântul târziu”, a fost mesajul Oanei Roman, pe pagina personală de Instagram.

La rândul lui, Elisei a postat o fotografie pe contul de socializare în care apare cu un zâmbet amar în colțul gurii și două cuvinte: „Nu mai spun nimic… Te pup”. Apoi, pe contul bărbatului s-a așternut tăcerea.

Marius Elisei vede pe rețelele Oanei ce a pierdut

Oana Roman însă nu poate să tacă. Din mini-vacanța pe care și-a luat-o, ea postează imagini care detaliază tot ce face. Și, două seri la rând, a ținut să-l ațâțe pe fostul ei partener.

I-a arătat ce a pierdut, și a făcut-o în văzul lumii. Oana Roman a publicat pe rețelele sociale imagini din așternuturi. Și, în plus, și-a dezvelit bine picioarele postând imagini cu ea relaxându-se, dezvelită, în fața unui film bun.

Nu știm dacă Marius Elisei i-a răspuns, cumva, în privat. Pe contul său de socializare, de zile bune nu a mai postat nimic. Se pare că Marius Elisei a ales să nu mai comunice cu nimeni, nici cu Oana, nici cu fanii și s-a retras într-un loc necunoscut pentru a-și găsi liniștea.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre