Simona Ionescu / Redactor Șef

Geri Halliwell, fostă Spice Girl, și soțul ei, Christian Horner merg pe urmele soților Beckham

Geri Halliwell, fostă Spice Girl, și soțul ei, Christian Horner merg pe urmele soților Beckham
Au sărbătorit șase ani de căsătorie, pe 15 mai, și dovedesc că sunt mai aproapiați ca niciodată. Fosta colegă de trupă a Victoriei Beckham iese la rampă.

Oare chiar se pregătesc Geri Halliwell și soțul ei, Christian Horner să devină mai celebri decât Beckham-ii? Par mai puțin „lumești” și nu atât de internaționali (deocamdată). Dar formează un cuplu din ce în ce mai unit și de succes. Geri Halliwell și soțul ei Christian Horner sunt împreună de șapte ani.

Se descurcă excelent în privat, fără a ține cont de obiectivele carierei. Ea, fostă Spice Girl și unul dintre cele mai faimoase personaje englezești din lume (gata să organizeze o reuniune epică pentru cei 25 de ani ai trupei de fete prin excelență),  el – directorul echipei Red Bull foarte apreciat în mediul de Formula 1 cu o extindere familială spre Mulino Bianco, scrie Elle.com.

Relațiile nu au mers bine pentru Geri. Până la Christian

Să ne întoarcem în 2014, când paparazzi au surprins-o pe Geri cu un bărbat misterios. Urma unei serii de relații care au mers prost. De la scurtul flirt cu Robbie Williams din 2001, până la legătura cu antreprenorul american Demian Warner, cu care s-a întâlnit în 2002. Și apoi cunoștința cu regizorul Sasha Gervasi, tatăl fiicei Bluebell Madonna născută în mai 2006.

Puștoaica e azi o frumoasă tânără de 15 ani. A urmat relația cu managerul italian Fabrizio Politi în 2009, și apoi cu Henry Beckwith, vărul Tamara Beckwith. Această ultimă relație cunoscută a durat doi ani și s-a încheiat în 2013.

Căsătoriți și uniți deja de 7 ani

Cu o seninătate redescoperită, alături de un bărbat grizonat, frumos, cu un an mai tânăr, așa se prezintă acum Geri Halliwell. El nu este un necunoscut pentru tabloidele engleze. Christian Horner, fost pilot și din 2005 managerul echipei Red Bull Racing, a adus echipei sale patru titluri la campionate mondiale în 2010, 2011, 2012 și 2013.  Relația cu Geri a început după încheierea lungii relații de 14 ani cu artista australiană Beverley Allen, mama fiicei lui, Olivia, născută în 2013.

Așadar, în martie 2014 cei doi au confirmat relația. Pe 11 noiembrie, același an, a fost anunțul logodnei lor. Nunta  a avut loc pe 15 mai 2015 la Woburn Abbey din Bedfordshire. A fost o ceremonie princiară care amintea foarte mult de ziua în care David și Victoria au avut nunta, cu 16 ani mai devreme. Cadoul de nuntă al lui Chris pentru Geri? Mașina visurilor sale, un Aston Martin DB5 în valoare de jumătate de milion de euro.

Cum își cresc afacerile Geri Halliwell și soțul ei, Christian Horner

Pe 21 ianuarie 2017, familia se extinde odată cu sosirea primului copil al cuplului, micul Montague George Hector. „La mulți ani de soțul meu fantastic! Șase ani minunați, Christian Horner, te iubesc”, a scris Geri pe profilul ei Instagram, în 15 mai, pentru a sărbători piatra de hotar.

Astăzi, Geri, pe lângă faptul că este o scriitoare pentru copii aclamată de Fundația Macmillan Children, și-a lansat și o linie de costume de baie. În plus, tocmai a anunțat lansarea seriei sale web Rainbow Woman, despre povestea femeilor puternice din istorie. Între timp, Christian are toate intențiile de a redeschide cursa pentru campionatul mondial de F1. Frumos, bine legat, popular și consacrat. Oare domnul și doamna Horner sunt destinați să devină mai influenți decât Beckham-ii?

Sursa foto: Instagram

Sfâșietoarea mărturisire a prințului Harry despre mama sa, Lady Diana

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre