Simona Ionescu / Redactor Șef

Incredibil cum poate arăta Martha Stewart la 79 de ani! Ce accesoriu a făcut să fie la modă

Incredibil cum poate arăta Martha Stewart la 79 de ani! Ce accesoriu a făcut să fie la modă
Martha Stewart a arătat superb cu ocazia unei seri petrecute recent în oraș. Vedeta a făcut să pară la modă o bavetă pentru homari în timp ce lua masa la un restaurant care servea fructe de mare.

Stewart avea părul desfăcut și machiaj ușor. Avea o strălucire tinerească, în ciuda faptului că luna trecută a împlinit 79 de ani „Cina în seara asta la @mabelslobsterclaw din Kennebunkport. Maine”, a postat fondatoarea revistei Martha Stewart Living. „Un vechi favorit al președinților (sic) Bush, locuitori pe timpul verii în acest frumos oraș vechi din Maine.”

Într-o altă fotografie, ea a pozat cu un bărbat pe care aparent l-a introdus în textul postării. „Vechiul meu prieten Sonny, un restaurant din Westport, Connecticut, deține acum acest restaurant bine cunoscut”, a spus Stewart.

Fanii, extaziați de „întinerirea” Marthei

Mulți fani au fost uimiți de „întinerirea” ei. „Stop! Cum continuați să arătați tot mai bine!!!” a scris un fan. Un altul a spus: „Ați băut din fântâna COVID a tinereții. Întineriți serios  în pandemie! Splendid!“


Moda noului sezon, din materiale reciclate

Madonna nu se mai oprește din petreceri. Iată cum și-a celebrat gemenele Estere și Stella


Postarea lui Stewart vine la o lună după ce a împărtășit o fotografie superbă cu ea relaxându-se în piscină. În fotografie, Stewart, purtând ruj roz pal, fard de pleoape strălucitor și rimel, și-a țuguiat ușor buzele și și-a ridicat bărbia pentru fotografie.

Cum a aflat Martha Stewart despre „trish trap”

În comentarii, fanii au lăudat longevitatea frumuseții ei și au considerat fotografia o „thirst trap” – o fotografie menită să arate partea mai sexy. Ulterior, Stewart a recunoscut pentru Entertainment Tonight că nu știa ce este o „thirst trap”. După ce a aflat ce înseamnă termenul, ea a spus: „Aceasta este cu siguranță o „hirst trap”.

Credeți sau nu, fotografia de fapt nu trebuia să fie deloc o thirst trap, a dezvăluit ea, doar credeam că arăt grozav ieșind din piscină. Camera mea s-a deschis invers, știi, modul selfie, iar eu arătam atât de frumos. Soarele era pe fața mea. M-am gândit: Oh, arată bine, așa că am făcut poza. Arăta bine”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre