Simona Ionescu / Redactor Șef

Informația momentului. Ce s-a întamplat cu Marius Elisei. Oana Roman, schimbată total la față când a dat vestea

Informația momentului. Ce s-a întamplat cu Marius Elisei. Oana Roman, schimbată total la față când a dat vestea
La 10 ani de la nunta loc, când ar fi trebuit să celebreze și, poate, să anunțe noua cununie, având în vedere că s-au împăcat după divorțul din fața notarului public, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. În ultimele 24 de ore s-a mai întâmplat ceva!

După despărțire, Oana Roman a plecat într-un city-break la munte ca să își regăsească liniștea. Din câte se vede a găsut ceva mai mult. Marius Elisei i-a transmis pe instagram că nu are ce să îi spună ( n.r. – despre despărțire, reproșuri etc.) și că o pupă. Apoi, bărbatul pur și simplu a dispărut. Marius Elisei a luat o pauză de rețele sociale, ca să proceseze ce se întâmplă cu viața lui ajunsă, din nou, la răscruce.

Oana Roman și Marius Elisei, împreună a acasă

Se pare că, după acel city-break, ceva s-a întâmplat. Oana Roman e liniștită, relaxată. Dezvăluie o informație importantă pentru viața ei de cuplu: locuiește în aceeași casă cu cel pe care se supărase la aniversarea lor. Amintim că, la cealaltă despărțire, Marius Elisei  și-a închiriat o altă locuință și a plecat acolo. Acum nu e la fel, el a rămas în casa lor, cea în care au trebăluit de zor, ambii, peste vară, după împăcarea survenită la numai câteva luni după divorțul din fața notarului public.

Oana Roman  zâmbește: „Marius a plecat cu treabă”

„Am ajuns acasă. 2 ore am spălat măturat făcut curat dat mâncare la pui etc. Am rămas eu de serviciu căci Marius a plecat cu treabă. Apoi m-am dus la Easybox să-mi recuperez un colet cu niște cărți și ce credeți? Cutiuța era goală… Dar am sunat la Sameday: au fost foarte drăguți, au înregistrat sesizarea mea și au spus că rezolva problema și îmi trimit acasă coletul. Am început ziua cu aventuri dar e ok. Măcar sunt odihnită”, a postat Oana Roman pe InstaStory.

Lacrimi în mașină

Postarea vine după ce, săptămâna trecută vedeta a izbucnit în lacrimi în fața internauților. Ea a decis să le povestească fanilor săi tot ce întâmplă cu ea în ultima perioadă, dar și motivul despărțirii de Marius Elisei. Deși toată lumea e curioasă să afle ce s-a întâmplat, prietenii brunetei din online au considerat că e mult mai bine ca Oana să păstreze totul pentru ea și i-au transmis că nu e datoare să dea explicații nimănui.

Când un internaut i-a transmis unul dintre cele mai frumoase mesaje, în care i-a explicat cât de mult l-a motivat și i-a schimbat viața,  sub influența problemelor din ultima perioadă, Oana a cedat și lacrimile au început să-i curgă. N-a avut putere decât să mulțumească pentru încrederea de care are parte. Ca atare, vedeta a decis să țină totul pentru ea, dar a afirmat că în curând va pune în practică decizia pe care a luat-o.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre