Simona Ionescu / Redactor Șef

Ion Alexandru Țiriac, poza de colecție. Unde și-a dus copiii în vacanță

Ion Alexandru Țiriac, poza de colecție. Unde și-a dus copiii în vacanță
După ce au fost în vizită la bunica maternă, de Crăciun, alături de verișoarele lor, băieții fiului cel mare al lui Ion Țiriac au plecat în vacanță. Tata i-a dus într-un loc însorit, departe de griul și griul Bucureștiului.

Ion Alexandru Țiriac are de ce să fie mândru de băieții săi. Aceștia sunt mari deja, și le seamănă părinților. Nepoții lui Ion Țiriac au 14, respectiv 13 ani. Cei doi sunt rodul dragostei dintre fiul cel mare al fostului tenismen cu Ileana Lazariuc. Ileana Lazariuc şi Ion Ţiriac jr. s-au căsătorit în 2009, după şapte ani de relație. Cei doi au locuit o vreme la Paris, apoi s-au întors în București. În capitala Franței a venit pe lume primul lor copil, Alexandru, în 2008. Nicholas a venit pe lume la distanță de un an, în 2009.

În 2019, după 17 ani de iubire, Ileana Lazariuc și Țiriac jr. au dezvăluit că au divorțat în secret. Ei au păstrat însă o relație de prietenie apropiată și chiar mai mult decât atât, transmițându-și, deseori, mesaje cu subînțeles, prin intermediul rețelelor sociale. În prezent, Ion Ion Țiriac se iubește cu tenismena Sorana Cârstea, căreia i-a dat și inelul de logodnă. În ceea ce o privește pe Ileana Lazariuc, ultimele bârfe o puneau într-o relație de cuplu cu Matei Stratan, tatăl fetiței Mădălinei Ghenea.

Vacanță de vis pentru copiii lui Ion Alexandru Țiriac

Nici Ion Ion Țiriac și nici Ileana nu sunt foarte darnici în a posta pe rețelele sociale fotografii cu cei doi copii, aflați acum în pragul adolescenței. Cel mare, aflăm de pe profilul său de pe rețelele de socializare, calcă pe urmele bărbaților familiei, și face sport de performanță, dar în alt domeniu – fotbal.

Zilele acestea, tatăl și-a luat fiii și a plecat în vacanță cu ei, în Dubai. De acolo a și postat o forografie de colecție, cu cei trei bărbați Țiriac. „Ok here comes the fam xmas pic had to do it, and u know what I make pretty awesome kids”, a scris Ion Alexandru Țiriac în dreptul imaginii în care apare flancat de băieții săi.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre