Simona Ionescu / Redactor Șef

Irina Margareta Nistor s-a iubit cu un bărbat însurat. De ce nu i-a cerut niciodată amantului să divorțeze

Irina Margareta Nistor s-a iubit cu un bărbat însurat. De ce nu i-a cerut niciodată amantului să divorțeze
Celebrul critic Irina Margareta Nistor a făcut declarații foarte intime din viața sa. Traducătoarea de filme a anilor ‘80 – ‘90 s-a iubit ani buni cu un bărbat însurat, dar căruia nu i-a cerut niciodată să divorțeze. Motivele sunt unele de film.

Vocea Irinei Margareta Nistor este cunoscută de aproape toți românii. A dublat în jur de 3.000 de filme, devenind cea mai recunoscută voce din România, dar și unul dintre cei mai apreciați critici de film. În ciuda succesului său răsunător, Irina-Margareta Nistor a trăit, la un moment dat, o iubire imposibilă, care i-a marcat existența și despre care a spus că nu va vorbi niciodată.

Cu toate acestea, Irina Margareta Nistor a vorbit. În acest an, a povestit de câteva ori despre relația sa de amor cu un bărbat căsătorit.

”Nu știu dacă neapărat doare. Tocmai asta este perfecțiunea, după părerea mea. Acum am dat ”Ghici cine vine la cină”, filmul cu Katharine Hepburn și Spencer Tracy, iubirea lor a durat câțiva zeci de ani. A semănat, poate, mult cu a noastră, doar că erau două persoane publice. Atunci am înțeles și mai bine din privirile lor ce mare privilegiu este o iubire, chiar și o iubire interzisă”, a declarat Irina-Margareta Nistor în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Sursa foto: Kanal D
Sursa foto: Kanal D

Irina Margareta Nistor: „El nu mi-a spus niciodată că vrea să divorțeze și să fim împreună”

Despre același subiect, Nistor a vorbit și la începutul anului. Ea a spus că amantul nu a vrut niciodată să divorțeze de soția lui, dar nici ea nu i-a cerut vreodată acest lucru. „El nu mi-a spus niciodată că vrea să divorțeze și să fim împreună. E ieșit din comun, categoric, dar niciunuia dintre noi nu i-a dat prin cap chestia asta. Era povestea noastră, ne întâlneam noi și cu asta basta. Era greu, tocmai ăsta era farmecul, asta a făcut să fie mai altfel. Era și într-o perioadă dificilă, înainte de Revoluție. Trebuie să ai ingeniozitatea necesară să știi să te descurci”, a povestit Margareta Nistor, la Metropola TV.

Aceasta a continuat, spunând că amantul a iubit-o foarte mult. „Și mama și el m-au iubit atât de mult încât să-mi suporte orice, eu nu sunt cea mai comodă persoană de pe planeta asta. Nu i-am cerut niciodată să divorțeze, nici prin cap nu mi-a trecut. În primul rând, m-aș fi simțit îngrozitor”, a mai spus aceasta.

„Când e mister ține altfel”

Și Denise Rifai a întrebat-o de ce nu a divorțat iubitul său. „Nu! N-ar fi ținut. Eu mă cunosc suficient de bine, crede-mă. Așa e mai bine, când e mister ține altfel. Nu rupi vraja niciodată. Ai rupt vraja, s-a terminat”, a povestit Irina Margareta Nistor.

Sursa foto: Tango
Sursa foto: Tango

Irina Margareta Nistor a fost căsătorită cu un bărbat pe care nu-l iubea

Irina Margareta Nistor a fost și căsătorită. „Căsnicia mea a ținut mai puțin decât divorțul”, spunea aceasta. Irina Margareta Nistor povestea că, și când a fost mireasă, ea era îndrăgostită de altcineva, posibil de iubitul vieții ei, iar, ulterior, a aflat că și soțul avea pe altcineva.  „S-a demonstrat că și el avea pe cineva (…) Deci eram chit. Dar nu asta a fost motivul divorțului, nici nu aflasem atunci unul de infidelitatea celuilalt”, a povestit Irina Margareta Nistor pentru revista Tango.

Irina Margareta Nistor: ”Nu voiam să rămân fără nuntă făcută, fără să fiu mireasă”

Criticul de film a povestit, în aceeași revistă și cum a fost cerută în căsătorie. „M-a cerut în căsătorie într-o seară. Mi-a întins palma și mi-a zis: «Dă-mi banii!». Eu am zis: «Care bani?». «Banii pe care i-ai câștigat azi.» «Păi, de ce să ți-i dau? Sunt banii mei.» «Ba nu, de acum sunt banii noștri, de acum împărțim tot.» Am acceptat, pentru ca deja aveam 30 de ani și nu voiam să ramân fără nuntă făcută, fără să fiu mireasă”, a mai povestit criticul de film Irina Margareta Nistor.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre