Simona Ionescu / Redactor Șef

Japonezul de la Chefi la cuțite, într-o dramă sentimentală. Și bărbații plâng câteodată

Japonezul de la Chefi la cuțite, într-o dramă sentimentală. Și bărbații plâng câteodată
O serie de informații cu totul neașteptate despre un concurent de la Chefi la cuțite au ieșit la iveală. Fanii au rămas uimiți, căci povestea e dovada vie că viața bate filmul, la propriu.

Japonezul de la Chefi la cuțite a fost prins într-o dramă sentimentală care s-a lăsat cu turbulențe serioase. Rikito Watanabe a devenit, în scurt timp, unul dintre cei mai iubiți concurenți din ultimul sezon semnat Chefi la cuțite. Este un individ extrem de sincer și foarte sensibil, astfel că a cucerit audiența din prima. În plus, el nu s-a temut să își dezvăluie emoțiile.  Nu s-a sfiit să plângă atunci când a  fost nevoit să plece din emisiune. Și nu a fost singurul. Însă nu e prima dată când japonezul plânge.

Rikito Watanabe ascunde amintiri crunte trăite alături de fosta iubită. Japonezul de la Chefi la cuțite a avut o viață amoroasă tumultoasă, și a trecut printr-un episod extrem de violent, alături de femeia pe care o iubea. Mai exact, i-a fost, nici mai mult, nici mai puțin, victimă.  După șocul momentului, a găsit în sine putere să meargă mai departe și să își vindece rănile trecutului.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Rikito Watanabe și fosta iubită

La un moment dat Rikito Watanabe s-a certat cu iubita sa. De supărare, femeia a sărit la bătaie,. Cu pumnii și l-a făcut knock-out. Tulburat de duritatea loviturilor dar mai ales de gestul neașteptat, acela de a fi bătut, de iubită, Rikito Watanabe povestește acum că tot ce a mai putut face atunci a fost să izbucnească în plâns. De ripostat nu se punea problema, nu ar face așa ceva nici în ruptul capului. Dar de plâns, mai plânge.

„Nu dau niciodată într-o femeie. Nu mai am nevoie de bătaie. Îmi doresc o iubită, sigur că da. Acum sunt singur, de mai bine de cinci ani. Nu știu de ce, n-am mai reușit să îmi fac nicio prietenă”, a spus Rikito Watanabe pentru Antena Stars.

Totuși, în urma bătăii încasate, japonezul a rămas cu oarece traume. Rikito Watanabe  este singur de mai bine de 5 ani și speră că, deși a trecut printr-o adevărată dramă cu fosta iubită, își va găsi o femeie ce îi va sta alături la bine și la greu. Acesta a recunoscut că nu a reușit să aibă o relație stabilă în ultimul timp.

Rikito Watanabe spune că tot el și-a cerut iertare de la fosta iubită, pentru că a făcut glume pe seama ei și pentru că a adus-o în starea respectivă.

Sursa foto: Instagram

Laurette e toată numai iubire pentru un fotbalist: „Ești cel mai bun…”  

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre