Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez a dat vestea. Ce se întâmplă cu ea și Alex Rodriguez

Jennifer Lopez a dat vestea. Ce se întâmplă cu ea și Alex Rodriguez
Jennifer Lopez și jucătorul de baseball Alex Rodriguez formează un cuplu din 2017 și, spre deliciul fanilor, aceștia împărtășesc constant poze pe rețelele sociale.

Diva are doi copii gemeni, fiul Maximilian și fiica Emme, 12 ani, cu fostul soț Marc Anthony, 52 de ani, în timp ce Alex Rodriguez este tatăl a două fiice, Natasha, 16 ani, și Ella, 12 ani, pe care le are împreună cu fosta sa soție Cynthia Scurtis, 47 ani. Cei doi îndrăgostiți apar constant în fotografii alături de cei patru copii, semn că se înțeleg foarte bine și se simt excelent împreună. 

Cei doi urmau să se căsătorească în Iunie anul acesta în Italia, însă pandemia le-a stricat planurile și astfel au anulat ceremonia: “Cu siguranță, nu este nicio grabă. A fost într-adevăr trist pentru că trebuia să ne căsătorim în iunie și am planificat totul”, a mărturisit J. Lo în cadrul unui interviu pentru un post de radio străin. 

Nunta ar putea să nu mai aibă loc deloc 

În contextul anularii nupțialelor, diva a dat o veste care a șocat fanii. După ce pandemia le-a stricat planurile de nuntă, cei doi se gândesc serios să nu se mai căsătorească deloc, comparându-se la un moment dat cu Kurt Russell, 69 ani și  Goldie Hawn, 75 ani, care nu s-au căsătorit niciodată și sunt foarte fericiți așa:

“Da, am vorbit despre asta cu siguranță. Adică la vârsta noastră amândoi am mai fost căsătoriți, e ca și cum, ne căsătorim? Nu ne căsătorim? Ce înseamnă pentru noi? Și până la urmă, ce vrei să faci?”, a mărturisit cântăreața. 

Lopez și Alex Rodriguez au investit mulți bani în ceremonia pe care au anulat-o, însă nu aceasta a fost problema. Conform declarațiilor lui Jennifer Lopez, i-a pus pe gânduri faptul că au realizat că nu erau de fapt pregătiți:

“ E ca și cu Goldie și Kurt, chiar trebuie? Ne-a oferit șansa să punem pauză și să ne gândim. Și cred că e ceva care e într-adevăr important, dar se va întâmplă când trebuie, nu e nicio grabă”, a încheiat cântăreața. 

Exclusiv. Ce decizie a luat Mihaela Rădulescu în legătură cu vaccinul anti-COVID-19

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre