Simona Ionescu / Redactor Șef

Kamara, dezvăluiri intime despre amanta lui Reghe! Corina i-a fost „livrată”. Declarații fantastice

Kamara, dezvăluiri intime despre amanta lui Reghe! Corina i-a fost „livrată”. Declarații fantastice
Duminică seară, Anamaria Prodan și Kamara au fost în direct la Realitatea Plus, în platoul emisiunii Realitatea Sportivă. Pornind de la faptul că de la 1 decembrie Anamaria va lansa două noi televiziuni sub umbrela Realitatea, la care una va fi prezentator chiar Kamara, s-a ajuns la detalii interesante despre amantlâcul Reghe-Caciuc.

Rețete și vedete.ro a dezvăluit, în exclusivitate, cum s-a achitat Anamaria Prodan față de Kamara, care i-a pus la dispoziție un videoclip cu Corina Caciuc, cu care s-a iubit în urmă cu mai mulți ani. Prietenul ei loial a avut șansa de a împărți aceeași iubită cu soțul impresarei, iar el a păstrat și dovezi în acest sens. Dovezi care au picat mânușă în momentele tensionate dintre Anamaria și „rătăcitul ei” soț, după cum îl numește chiar ea.

Kamara s-a iubit în urmă cu mai mulți ani cu amanta lui Laurențiu Reghecampf

De la 1 decembrie, Kamara va avea o emisiune de 3 ore la noul post Realitatea Star, unde va prezenta matinalul alături de o tânără. Cu ocazia anunțului, el a precizat că invitația Anei de a lucra la televiziune ei nu a venit ca o recompensă și că a fost doar o coincidență.

O coincidență într-o mare de coincidențe, am putea spune, având în vedere traseul acestei povești. Dar acum vom aștepta cu interes emisiunea.

Citește și: Gravida Corina Caciuc, gest oribil. Reghe privește pasiv cum iubita lui pune în pericol sănătatea copilului

S-au făcut numeroase dezvăluiri, una dintre ele fiind faptul că tânăra Corina i-a fost „livrată” lui Kamara

„Nu a avut nicio relație cu Corina Caciuc. În trei zile cât a fost în turneu la Călimănești, cineva a adus-o pe fată la Kamara. Cântăreț, un public fabulos la acea vreme…”, a spus Anamaria Prodan. „A vrut să mă cunoască”, a spus Kamara. „Am întâlnit-o, i-am luat un interviu… Nu credeam că vreodată acel interviu o să ajungă public și nici măcar că o să ajungă celebră acea persoana!”, a mai completat el. „Kamara a petrecut 6 ore cu fata aceasta”, s-a spus în platou.

Totodată, clipul de câteva minute duc departe ideea că artistul de la Alb & Negru a petrecut doar 6 ore cu Corina Caciuc. Dialogul filmat dintre cei doi îi evidențiază toată viața feteie, de la aspectele familiale – ea fiind certată în trecut cu părinții, la cele legate de școală și de sănătate.

Anamaria Prodan a dezvăluit că a fost dată în judecată de Corina Caciuc, dar și de toată familia acesteia

„M-a dat în judecată amanta soțului meu pentru că i-am folosit pozele de pe Facebook, postate de ea pe Facebook, publice. Pentru că nu a vrut niciodată să ajungă cunoscută, a spus ea. Și că mi-am permis să spun că a avut un proces cu Doru Pârv și că l-a șantaj. Acum am primit acasă actele”, a dezvăluit soția lui Reghecampf care e convinsă că o va învinge în instanță.

Mai mult, pe parcursul discuției, Anamaria Prodan a lăsat de înțeles că postul Realitatea a primit interdicție de la antrenorul U Craiova să i se rostească numele. „Eu am voie să-i zic numele pentru că așa mă cheamă și pe mine, Reghecampf!”, s-a amuzat ea, însă într-adevăr s-a evitat pe tot parcursul emisiunii menționarea în clar a lui Reghecampf.

„Noi suntem oameni care au muncit toată viața, este jenant. Astăzi mi-a zis avocata mea că (n. Corina Caciuc) țipă ca din gură de șarpe, că și mama, și bunica, toți m-au dat în judecată. Și soțul meu este foarte fericit și mândru de asta!”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Citește și: Anamaria, plină de nervi. A făcut-o albie de porci pe amanta Corina. „Bacterie de bălegar” și „larvă”

Reghecampf l-a contactat pe Kamara ca să-i ceară explicații despre relația cu Corina

Kamara: „Eu am primit un mesaj pe Whatsapp, nu știam al cui e numărul. De obicei nu răspund la numere necunoscute. Toată ziua am fost sunat de diferite numere necunoscute. Presiune mare!”

Amanta Corina Caciuc Reghecampf

Anamaria: „Întâmplător, eram cu el. I-am și zis, nu răspunde că este cutare!”

Kamara: „Da. La ora 19 am zis să mă uit pe Whatsapp. Și văd o poză… Zic: A! El este (Reghecampf).

Și el a zis: Pot să te sun? Eu: Nu pot vorbi! Și de aici mesaje multe.

Într-adevăr, i-am spus că ar fi mai bine să aibă grijă de familie, să se concentreze pe meci, și avea să și piardă meciul din ziua respectivă – cel cu FC Argeș. I-am spus să se concentreze pe ce are de făcut, dar i-am spus-o ca tată, ca părinte.”

Anamaria: „Eram împreună cu Kamara și mi-a părut rău, pentru că soțul meu nu făcea așa ceva. Și nici nu se face așa ceva. S-a întâmplat ca în trecut… Poate iubita ta a cunoscut mai multă lume, dar n-ai cum să suni niciodată și să ceri socoteală: Dar de ce, dar ai fost?… Kamara i-a dat un sfat, dar nu l-a înțeles.

Dar acum o să-și vadă de familia nouă, cu siguranță. O să-l ajut eu de data asta să nu mai greșească, să nu mai plece către altă domnișoară din Dubai!”, a conchis cu nerv Anamaria Prodan.

https://www.youtube.com/watch?v=T47haC6SsAc&t=25s

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre