Cu o rochie închiriată și un colier în valoare de 20 milioane de dolari. Așa a apărut zilele trecute Kate Middleton.
Kate Middleton poartă rochii închiriate. A făcut spectacol la ultima apariție
La gala din SUA, Kate Middleton a strălucit pur și simplu alături de prințul William. Ea a ales să poarte o rochie verde, cu mâneci lungi și umerii goi, care i-a scos în evidență trupul perfect și s-a asortat foarte cu colierul pe care l-a avut la gât. Este vorba de celebrul colier cu smaralde și diamante ce i-a aparținut regretatei prințese Diana. Ținuta a fost accesorizată și cu o pereche de pantofi purtând semnătura Gianvito Ross și o pereche de cercei Asprey.
Care e povestea colierului
Colierul purtat de Kate Middleton este estimat la valoarea de aproximativ 20 milioane dolari. Potrivit hellomagazine. superba bijuterie este realizată din 16 smaralde și i-a aparținut reginei Mary, soția Regelui George al V-lea, bunica reginei Elisabeta a II-a. Ulterior, colierul a ajuns în posesia Elisabetei a II-a însă, spun sursele, aceasta nu l-ar fi purtat niciodată în public.
Regina însă i l-a dăruit prințesei Diana drept cadou de nuntă în anul 1981. Aceasta l-a purtat pentru prima dată în anul 1985, când a dansat cu prințul Charles, la Melbourne. Ultima dată când se cunoaște că prințesa a ales să poarte acest colier a fost în timpul unei vizite la Galeria Tate, când avea 36 de ani.
Câți bani a plătit Kate pentru rochie
În ceea ce privește rochia pe care a purtat-o Kate la Earthshot Prize Awards din Boston, aceasta a fost închiriată de pe o platformă din Marea Britanie. Potrivit People, este un loc unde vedetele împrumută ținute de la marii designeri. A fost și un motiv pentru care Ducesa a făcut acest gest.
Invitații au fost rugați de organizatori să nu-și cumpere haine pentru a fi în ton cu tema evenimentului – protejarea Pământului. Pentru ținuta care a făcut-o să arate perfect, sursele spun că soția lui William ar fi plătit 74 lire sterline, adică aproximativ 86 de euro.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook