Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble îi transmite mesaje subtile lui Răzvan Simion?

Lidia Buble îi transmite mesaje subtile lui Răzvan Simion?
„Nu contează cu cine dormi, ci la cine visezi” – acesta e mesajul zilei lansat de Lidia Buble. După ce presa vuia despre faptul că fostul ei iubit, Răzvan Simion, și-ar fi dus noua cucerire în vacanță în Turcia, a venbit replica. Cei mai mulți așa au interpretat.

Imaginile surprinse în Turcia nu sunt foarte clare. Duduia din poze ar putea fi o brunetă misterioasă sau poate chiar fiica vedetei, care e adolescentă. Cu puțină imaginație cea din poză, ar putea fi chiar Lidia, la cât e de slabă, dacă ar purta perucă cu păr negru. plus că, zilele trecute, acesta s-a fotografiat undeva, la malul unei ape.

Cert e că Buble e cu motoarele turate. A fost la Tucă în emisiune, a încălțat tocuri kilometrice, a ieșit la restaurante de fițe, și astea numai în câteva zile. Și, cireașa de pe tort, și-a etalat sânii în public, cât se poate de evident. Ea a postat o fotografie și un scurt video la story, în care-și arată „dotările” naturale. Chiar dacă nu mai formează un cuplu în viața de zi cu zi, Răzvan Simion continuă să fie managerul Lidiei Buble pe care o susține în cariera ei muzicală.

Reacție online cu mesaj subliminal?

Lidia Buble a avut o primă reacție după ce Răzvan Simion a fost fotografiat în compania unei alte femei, în vacanță. Recent, prezentatorul de la Antena 1 a fost surprins în Turica alături de o brunetă slabă, la o terasă.

„Nu contează cu cine dormi, ci la cine visezi”, a menționat Buble la story, mesaj despre care mulți au intuit că ar fi unul cu subînțeles pentru Răzvan Simion. Vedeta a distribuit pe Instagram Stories postarea făcută de solistul trupei Vunk și pe care sunt notate următoarele gânduri: „Nu contează cu cine dormi, ci la cine visezi. Somn liniștit #sCORNELi”.


Harry și Meghan încep producția. Își vor câștiga primii bani muncind

Târg de Sfânta Maria la Muzeul Satului


Recent, îndrăgita artistă a dezvăluit că pregătește o piesă nouă la care colaborează cu artiștii trupei Vunk. Cornel Ilie le-a împărtășit și el fanilor că melodia la care lucrează cu Lidia Buble va fi lansată în curând, însă, nu a spus ziua exactă în care va apărea.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre