Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble, între teama de a nu-i intra „unul pe fereastră” și alegerea a doar trei prăjituri fabuloase

Lidia Buble, între teama de a nu-i intra „unul pe fereastră” și alegerea a doar trei prăjituri fabuloase
Lidia Buble trăiește momente de maximă pasiune și împlinire alături de iubitul ei. Anul trecut a avut parte de o serie de vacanțe de vară, una pe plaja bogaților, la Saint Tropez. Înainte de Mărțișor, a venit momentul pentru vacanța de iarnă.

După ce a lansat o piesă pentru a care a lucrat intens, până ce și-a obosit genunchii filmând videoclipul, acum Lidia Buble este răsfățată într-o vacanță de lux. Ea petrece clipe de neuitat „cu bogații”, la schi, în străinătate. După cum le-a arătat fanilor, pe rețelele de socializare, se află în celebra stațiune  din Alpii Francezi, Courchevel.

Lidia Buble
Lidia Buble la schi

Este de înțeles că frumoasa artistă din Deva nu a placat de una singură la distracție, ci însoțită de iubitul ei pe care, recent, l-a adus în discuție, la un post de televiziune.

Artista are degete neobișnuite

Lidia Buble spunea indirect că așteaptă inelul de logodnă, deși, de ziua ei, în vara anului trecut, a primit un inel cu un diamant masiv de la acesta, pe care nu îl dă jos de pe mână niciodată. Inelul îi încape doar pe inelar spune, Lidia, menționând că este „larg” pe celelalte degete. Fanii au aflat astfel o informație inedită despre mâinile artistei. De regulă, în cazul majorității oamenilor, inelarul este mai subțire decât celelalte degete, dar, se pare, în cazul Lidiei Buble, lucrurile stau invers.

Lidia Buble, răsfățată într-o vacanță de lux

Pentru vacanța la schi, Lidia Buble și-a pregătit o garderobă pe măsură. Ea apare îmbrăcată exclusiv în haine de la marile branduri. Pasiunea ei pentru haine de lux și machiaje este bine cunoscută. Vedeta e cazată într-un hotel cu ieșire direct pe pârtia din Courchevel și se amuză, diminețile, de schiorii care îi trec prin față. „Poate-mi intră unul pe fereastră”, a exclamat aceasta într-un scurt video în care le arată fanilor, peisajul montan acoperit de zăpadă.

Marea provocare e însă legată de tratația din resort, care e un răsfăț total. Bufetul conține zeci de prăjituri una mai delicioasă decât alta. Numai privindu-le ai senzația că te îngrași! Lidia Buble se abține cu greu. „Ajutooor! Cică trebuie să aleg trei, numai trei. Dar cum? Uitați-vă…”, a punctat vedeta într-un clip distribuit pe rețelele sociale.

Poveste de dragoste asumată

De la finele anului 2022, Lidia Buble are un iubit milionar. Prima lor ieșire publică „oficială” a fost la nunta Cătălinei Ponor. Iubitul are dublul vârstei cântăreței, iar cei doi par că se înțeleg de minune.

Horațiu Nicolau este divorțat de Andreea Nicolau, cu care are două fetițe. S-a îmbogățit la câțiva ani după ce i-a vândut postul TV Telesport lui Sorin Ovidiu Vântu. A făcut avere cu aplicația Twelp, destinată șoferilor care se lovesc de probleme tehnice ce impun asistența unei companii specializate. Indiferent de tipul problemei (pană, defecțiune tehnică, accident, etc.) șoferii cheamă cea mai potrivită firmă de asistență rutieră, prin intermediul aplicației.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre