Lidia Buble riscă ani grei de închisoare după ce a dat șpaga unui polițist. Ea se justifică: „Zodia e de vină!”

Lidia Buble riscă ani grei de închisoare după ce a dat șpaga unui polițist. Ea se justifică: „Zodia e de vină!”
Dan Saltelechi, vicepreședinte Sindicat Europol, a vorbit despre cazul Lidiei Buble și a explicat că artista riscă o pedeapsă cu închisoarea de la doi până la șapte ani.

Ultimele noutăți în procesul de mită al Lidiei Buble ies la iveală. Polițiștii de la Brigada Rutieră care au luat mită de la Lidia Buble au fost obligați de instanță să înapoieze banii exact așa cum i-au împărțit: fiecare câte o jumătate din sumă. Ei rămân în continuare sub control judiciar.

În noaptea de 14 spre 15 ianuarie, Lidia Buble a fost oprită de un echipaj al Poliției Rutiere, aproape de apartamentul ei din București. Încălcase restricțiile legate de pandemie, privind interdicția de circulație, nu avea acte asupra ei, nici măcar declarația pe propria răspundere și, în plus, consumase alcool. După ce a mințit că mersese să își cumpere apă, Lidia Buble, sfătuită de un prieten a decis să îi mituiască  pe oamenii legii, ca să nu o testeze cu etilotestul. Le-a dat 900 de lei.

Poliţiştii au intrat pe fir după ce Lidia Buble i-a povestit pățania unui prieten la telefon, care era  interceptat de DIICOT într-un dosar legat de siguranța națională. Cei doi agenți de poliție au fost deja trimiși în judecată pentru corupție, iar magistrații au hotărât, în martie, să pună sechestru pe conturile celor, pentru sumele de 450 de lei fiecare.

Lidia Buble riscă ani grei de închisoare

Lidia Buble este și ea judecată pentru dare de mită. Dan Saltelechi, vicepreședintele Sindicatului Europol, a discutat cazul cântăreței. „Vorbim de infracțiunea de dare de mită, iar în acest context persoana implicată riscă o pedeapsă a închisorii de la 2 până la 7 ani, cuantum maxim.

Bineînțeles că pot fi până la urmă niște circumstanțe atenuante, în funcție de ce rezultă în cadrul judecății, și ar putea să beneficieze inclusiv de o pedeapsă a închisorii cu suspendare, însă legal ne raportăm la astfel de condiții, atât cei ce au primit mită, cât și cei care au oferit mită, ar trebui să suporte aceleași consecințe în mod egal”, a explicat Dan Saltelechi, la Kanal D.

Lidia Buble se scuză original: „Zodia e de vină!”

Pe de altă parte, Lidia Buble se scuză în cel mai neașteptat mod. Cine e  de vină pentru comportamentul ei iresponsabil? Ei bine, zodia! La concluzia asta a ajuns fosta blondină care, primăvara aceasta a revenit la culoarea ei naturală a podoabei capilare. „Da, pot spune că am o zodie complexă. Sunt și rea, sunt și bună. Depinde ce butoane atingi, în ce mod sunt prinsă.

Prefer, în cele mai multe cazuri sau situații, să nu scot latura de „bad girl”, dar, daca se insistă, pot fi și așa. Oricum, mereu, voi spune așa: zodia este de vină!”, a comentat Lidia Buble într-un interviu acordat publicației Click!. Ea a mai mărturisit că e „într-o etapă de continuă dezvoltare, pe toate planurile, mai ales pe cel profesional, pentru că îmi doresc tot mai multe de la mine, ca artist, și știu că mai am multe de arătat și oferit oamenilor”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre