Simona Ionescu / Redactor Șef

Mama Biancăi Drăgușanu s-a angajat la stat. E subordonata ministrului Raluca Turcan

Mama Biancăi Drăgușanu s-a angajat la stat. E subordonata ministrului Raluca Turcan
Bianca Drăgușanu este comentată în fel și chip, dar despre mama ei nu se știu prea multe. Iată că acum va fi și aceasta în atenția opiniei publice, după ce s-a angajat la stat. Nu oriunde, ci este subordonata ministrului Raluca Turcan.

Mama vedetei Bianca Drăgușanu are 61 de ani și arată senzațional. A lăsat tot ce avea la Călan și a venit în Capitală ca să fie mai aproape de fiica ei celebră și de nepoțică.

Mama Biancăi Drăgușanu s-a angajat la stat

Bianca Drăgușanu este vedetă, dar mama ei a stat în umbră. Mama vedetei se numește Madi Dragoș și are 61 de ani. Femeia a făcut o schimbare mare în viața sa.

A lăsat tot ce avea la Călan și a venit în Capitală ca să fie aproape de fiica ei celebră și de nepoțică. Nu a renunțat însă la job-ul ei. S-a transferat cu serviciul la o agenție subordonată Ministerului Muncii și Protecției Sociale. Mai exact, este consilier la ANOFM (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă) Sector 2, subordonată ministrlui Raluca Turcan. În trecut, ea a lucrat la AJOFM Hunedoara-Deva, unde era expert. Ea este economist.

Mama vedetei Bianca Drăgușanu are 61 de ani și arată senzațional

Prin ce încercări a trecut mama Biancăi Drăgușanu

Mai întâi, Madi Dragoș a suferit din cauza comentarilor răutăcioase despre fiica ei. Apoi, despre căsătoriile eșuate ale Biancăi. Acum câțiva ani, în 2016, a fost diagnosticată cu o formă de cancer la piele și vestea a pus-o la pământ. Bianca Drăgușanu și-a convins mama să meargă la medic, să urmeze tratamentele și operația necesară. După ani de chin și de luptă, mama Biancăi Drăgușanu a învins boala în 2019 și și-a recăpătat frumusețea și optimismul.

”Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu și nu știam cum să o mai consolez. De aceea, am luat decizia de a o duce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-și salva viața”, spunea atunci fosta prezentatoare de televiziune.

Bianca Drăgușanu a plecat în vacanță

Bianca Drăgușanu a plecat într-o scurtă vacanță, dar nu singură, ci însoțită de fiica ei, Natalia Sofia. Aceasta ales o destinație în afara țării. A postat o fotografie din aeroport, dar nu a spus unde pleacă și nici dacă Gabi Bădălău le însoțește.

Bianca Drăgușanu nu a rezistat ispitei și a postat o fotografie cu micuța Sofia, bălăcindu-se în mare, în Antalia

În cele din urmă, nu a rezistat ispitei și a postat o fotografie cu micuța Sofia. Fetița se bălăcește în mare, în Antalia, Turcia. Sigur, ne-a arătat și ea fundul, în costumașul ei de baie care pare că i-a rămas mic.


Bianca Drăgușanu a dat-o în bară cu Nikos Vertis. Nu vine să cânte la nunta ei

A început războiul între femeile lui Bădălău. Bianca Drăgușanu, intră în ring. Jigniri dure la adresa Claudiei Pătrășcanu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre