Simona Ionescu / Redactor Șef

Mesajul lui Harry pentru bunicul său, prințul Philip, a mișcat milioane de inimi

Mesajul lui Harry pentru bunicul său, prințul Philip, a mișcat milioane de inimi
Membrii familie regale continuă să lanseze mesaje pentru prințul Philip, care a murit pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani. Mesajul lui Harry pentru bunicul său a mișcat milioane de inimi.

Membrii familiei regale și-au dorit foarte mult ca perioada aceasta să fie una de celebrare a vieții fantastice a prințului Philip. Asta pe lângă durerea prin care trec cei ce l-au iubit, bineînțeles. În acest sens, prințul William a transmis ieri un mesaj în care vorbea de bunicul său, dar și despre felul în care acesta venea cu trăsura să își ia nepoții la joacă. Imediat după el, prințul Harry a transmis și el mesajul pentru bunicul său. 

Ziua de 17 aprilie va fi un moment greu pentru toată familia regală, căci atunci își vor lua la revedere de la prințul Philip. Pentru Harry și William însă va fi cu atât mai dificil cu cât nu au avut o relație prea bună în ultimul an. Sursele regale însă au transmis că cei doi frați se vor uni în durerea ce îi leagă și că s-ar putea chiar să existe o împăcare. 

Mesajul lui Harry pentru bunicul său. Prințului Philip îi placea să facă grătar

Prinţul Harry, aflat în izolare în Marea Britanie, a transmis un nou mesaj pentru regretul lui bunic, în care a dezvăluit un detaliu despre prințul Philip pe care puțin îl știu. Deși locuia la palat și avea servitori, ducele de Edingburgh era un maestru al grătarelor și adora să gătească pentru familie, ca orice alt bunic obișnuit.

„Va fi ţinut minte drept cel mai longeviv consort al unui monarh, ca un militar decorat, ca un prinţ şi ca un duce. Dar pentru mine, la fel ca pentru oricine care a pierdut pe cineva drag sau un bunic de-a lungul acestui an dureros, el a fost bunicul meu: un maestru al fripturilor la grătar, o legendă a persiflării şi un neastâmpărat până la final”, a mai spus el.

„Deşi aş putea să continui multă vreme în acest stil, ştiu că dacă el ar mai fi aici, ne-ar spune, ţinând o bere în mână: „Haideţi, terminaţi odată cu asta!”, a fost mesajul transmis pe prințul Harry. 

Foto: Facebook

O femeie din India cere arestarea prințului Harry. Motivul este de tot râsul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre