Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihaela Rădulescu, apariție de senzație. I-a înnebunit pe toți cu noul look

Mihaela Rădulescu, apariție de senzație. I-a înnebunit pe toți cu noul look
De când a început filmările pentru noul proiect tv, Mihaela Rădulescu îi uimește pe toți. Ce a mai făcut diva de data asta.

Arată într-un mare fel și pare că timpul nu trece peste ea. Cum reușește Mihaela Rădulescu să se mențină așa.

Doamne, ce apariție! Mihaela Rădulescu i-a înnebunit pe toți cu noul look

Mihaela Rădulescu le dă palpitații și doamnelor, dar mai ales domnilor. Aceasta arată exact ca o divă, motiv pentru care a început să fie comparată cu Beyonce sau Tina Turner. Odată cu începerea filmărilor pentru noul proiect de la ProTV, Mihaela s-a îmbrăcat din ce în ce mai provocator și fanii săi sunt tot mai extaziați.

Recent, aceasta a optat și pentru o schimbare radicală a coafurii. De data asta, Mihaela a apărut cu părul creț și într-o rochie aurie, care-i scotea în evidență trupul de felină. Și nu doar admiratorii ei au aplaudat, ci și vedetele autohtone.

„Știi că te iubesc, nu mai este un secret”

Andreea Raicu a preferat să se oprească la un comentariu care spune totul: “Woow”. Nici Cătălin Botezatu nu a rezistat și a notat cu majuscule: “SUPERBĂ! DIVA!”. În ceea ce o privește pe Monica Anghel, cântăreața a avut un schimb de cuvinte cu diva de la Monaco. “Știi că te iubesc, nu mai este un secret.

Da, da, da, te iubesc, te apreciez, te admir, te respect, ești minunată de când te cunosc”, a scris Monica.

Mihaela nu a aștept mult și i-a întors vorbele frumoase: “Eu ce să mai zic?! Te urmăresc măcar aici, pe Insta … și mă bucur să văd că ești bine, cânți și iubești. Mi-e dor tare de tine, de voi, știi tu care Voi, artiștii ăia grozavi cu care am făcut emisiunile cele mai frumoase ever”.

Sursă foto: profm.ro

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre