Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihaela Rădulescu îl răsfață într-un mod aparte pe iubitul ei. Folosește o bormașină

Mihaela Rădulescu îl răsfață într-un mod aparte pe iubitul ei. Folosește o bormașină
De zece ani, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu  care nu contenește cu declarațiile de dragoste. Au amândoi aceeași vârstă și împărtășesc aceleași pasiuni. Nu puține sunt momentele în care cei doi își declară dragostea unul față de altul în public.  

Frumoasă și deșteaptă, Mihaela Rădulescu știe cum să țină aprinsă flacăra pasiunii în cuplu și are un mod aparte în care îl  răsfață pe iubitul ei. Vedeta stabilită la Monaco a dezvăluit cum are grijă de Felix Baumgartner, pentru ca acesta să fie hidratat și să se bucure de micile plăceri ale vieții. E total neobișnuit ce face, iar imaginile filmate au ajuns în spațiul public.

Mihaela Rădulescu și-a uimit comunitatea de fani, dovedindu-le că e o super femeie. Una care, pe lângă că poartă tocuri înalte, știe să folosească unelte masculine. Cum ar fi o bormașină. Ea e o adevărată specialistă în mânuirea bormașinii, dar motivul pentru care a pornit-o este unul aparte, și are legătură cu modul atipic în care a decis să își răsfețe iubitul.

Mihaela Rădulescu știe cum să îl răsfețe pe iubitul ei, folosind o bormașină (Sursa foto: Instagram)

Vedeta  s-a filmat mânuind bormașina, pentru a deschide o nucă de cocos. După ce „i-a dat gaură” fructului, a înfipt în orificiu un pai și i-a servit nuca lui Felix Baumgartner. „Este pentru tine, dragostea mea”, i-a spus Mihaela  lui Felix.

Beneficii ale apei de nucă de cocos

Numită „băutura naturală a sportivilor”, apa de nucă de cocos este sucul din interiorul fructelor tinere, ala cum este cel prezentat de Mihaela Rădulescu în postarea sa. Acest lichid este considerat un adevărat miracol pentru organism. Nu are grăsimi şi colesterol, are puţine calorii şi e foarte hidratant și nutritiv.

Cercetătorii au demonstrat că apa de nucă de cocos este mai benefică decât laptele, dar şi cea mai bună băutură pentru sportivi deoarece conţine mai mult potasiu decât bananele, are un conţinut slab de grăsimi, de calorii şi colesterol. Apa de nucă de cocos menţine ochii sănătoşi deoarece conţine Vitamina A. În plus, e bogată înn săruri minerale precum cuprul, zincul, fierul, acidul folic, fosforul şi potasiul.

Lichidul nucilor de cocos tinere (verzi) este extrem de sănăts pentru organism (Sursa foto: Pixabay)

Este și un antioxidant natural datorită prezenţei citokinelor cu efect protector împotriva procesului de îmbătrânire, trombocitelor şi procesului de degenerescenţă oxidativă. Bogată în fibre, apa de nucă de cocos stimulează performanţa intestinală. Totodată, întăreşte oasele, funcționând ca un mineralizant pentru oase, unghii şi dinţi. Nu în ultimul rând, elimină toxinele, deoarece conţine o cantitate mare de potasiu și contribuie la reglarea nivelului de lichide corporale.

Mihaela Rădulescu îl răsfață într-un mod aparte pe iubit

Într-o postare de pe rețelele sociale, în care deschide cu o bormașină o tânără nucă de cocos, diva de la Monaco a completat imaginile video cu un text în care își prezintă propriul mod de viață, invitându-și fanii să fie pozitivi și animați de gânduri bune.

„Dobândește o nouă abilitate, fii creativ …. Pune-ți un zâmbet pe față și scapă de ură, (ura) nu te duce nicăieri. Doar te trage înapoi din a fi … acea versiune mai bună a ta. Știu, urăști oamenii pentru că au succes sau (pentru că sunt) bogați sau fericiți sau… evrei, în ultima vreme. Ups, eu sunt toate astea … și multe altele…, poate de aceea nu te poți abține să vii aici și să răspândești ură și insulte. Știi că sunt în întregime despre tine, nu despre mine, nu? (…) Cei ce urăsc nu sunt bineveniți nicăieri. Uită-te în jurul tău și vei ști exact ce vreau să spun (…)”, a scris Mihalea Rădulescu în postarea sa.

Sursa foto: Instagram, Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre