Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Trăistariu se laudă cu economiile pe care le-a făcut în pandemie. E foarte fericit

Mihai Trăistariu se laudă cu economiile pe care le-a făcut în pandemie. E foarte fericit
Când are de luat o decizie, Mihai Trăistariu se consultă cu fanii săi. Cântărețul român cu cele mai multe performanțe internaționale este trist că nu mai poate cânta pentru publicul său. Însă pandemia l-a ajutat să facă o mulțime de economii. Se laudă cu ele.

Mihai Trăistariu  a fost primul artist care a anunțat că se vaccinează, încă din decembrie anul trecut. Apoi a ezitat, a amânat, a evitat din răsputeri vaccinarea. Acum, a tras linie și a calculat avantaje și dezavantajele vaccinării. I-a rezultat o mulțime de lucruri bune. ”Mai am de rezolvat 2 chestiuni și sunt un om împlinit”, spune artistul.

Mihai Trăistariu se laudă cu economiile pe care le-a făcut în pandemie

Mihai Trăistariu este mereu în contact cu fanii lui, pe paginile de socializare. Le arată ce face, îi consultă și nu se supără dacă este criticat. Trece drept un anti-vaccinist convins, dar el a negat de fiecare dată. ”Nu mi-e frică nici de virus. Am avut covid, cu simptome mici, febră musculară și tuse. Nu mi-e frică nici de vaccin”, spune Mihai Trăistariu.

”Am fost primul artist care a anunțat că se va vaccina, încă din decembrie 2020, când ne anunțau că a apărut miracolul numit vaccin. Din mers, am tot ezitat, pentru că micii și berea, loteria vaccinării și campania groaznică și forțată dusă de Guvern nu m-au mai convins. Bașca am început să mai fac și politică, intrând în conflict cu toți prietenii mei”, a explicat Mihai Trăistariu. L-a încurcat și faptul că nu s-a putut decide care vaccin e mai bun.

Uite că timpul a trecut și artistul cu voce uluitoare a ajuns la concluzia că tot răul este spre bine. ”Am făcut calcule și am ajuns la concluzia că … evitând din răsputeri vaccinarea, mi-am făcut mie, corpului meu și creierului meu … un mare bine”, spune artistul.

Mihai Trăistariu: ”Fac acasă 30 de minute de sport zilnic, abdomene, merg muuult pe jos … etc. Deci … nici la sală nu mai dau bani aiurea.”

Ce a descoperit Mihai Trăistariu în plină pandemie

”Am realizat subit că puterea stă în NOI”, este lecția pe care Mihai Trăstariu a învățat-o în pandemie.

 • ”N-am mai intrat de o lună în vreun restaurant și văd că mi-e bine. Am scutit o grămadă de bani.
 • De tuns m-am tuns singur și mi-a ieșit. Deci … mi-au interzis degeaba să merg la tuns … că am reușit singur.
 • Haine nu mi-am mai cumpărat deloc. Port, în sfârșit, tonele de haine pe care nu le mai purtasem de ani de zile. Deci … nu-mi trebuie mall.
 • La filme mă uit zi de zi, pe Netflix. Deci … cinematografele poa’ să dea faliment liniștite. Eram nebun după filme. Dar, asta e! … Bine că am rezolvat și problema asta.
 • Sport la sală ? Nu-mi mai trebuie. Și scutesc iarăși bani.
 • Fac acasă 30 de minute de sport zilnic, abdomene, merg muuult pe jos … etc. Deci … nici la sală nu mai dau bani aiurea.
 • Restaurantele, mall-urile, saloanele de cosmetică, cinematografele, sălile de fitness … vor da faliment …
 • România are încă peste 50% nevaccinați. Suntem mulți.
 • Am realizat subit că puterea stă în NOI.
 • Noi, cei care nu vrem să experimentăm vaccinarea fără sens … vom trăi liniștiți în continuare, poate chiar mai fericiți și mai sănătoși. Chiar mi-am găsit înlocuitoare pentru toate poftele și mofturile mele”, s-a lăudat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu e foarte fericit

Totuși, ar mai trebui să facă ceva pentru a fi pe deplin fericit.

”Mai am de rezolvat 2 chestiuni și sunt un om împlinit.

 1. Călătoriile în alte țări. Deși, mă pot lipsi și de ele până la urmă.

și

 1. Concertele. Partea bună e că am reușit să nu mai depind financiar de ele. Cu sau fără concerte, viața mea merge înainte.

Aștept sugestii și soluții din partea voastră! Dați-mi idei constructive și soluții către fericire. Accept orice idee bună.”

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre