Poveste de film. Miliardarul trecut de 90 se pregătește iar de însurătoare… cu o soacră celebră

Poveste de film. Miliardarul trecut de 90 se pregătește iar de însurătoare… cu o soacră celebră
Mogulul media Rupert Murdoch pare să își fi găsit din nou mare dragoste în persoana unei soacre celebre. Lumea deja vorbește că miliardarul trecut de 90 se pregătește iar de însurătoare.

În primăvară s-a logodit, apoi a rupt legătura, iar acum a cunoscut o strălucită cercetătoare în biologie moleculară, în vârstă de 66 de ani, care a fost cândva soacra lui Roman Abramovici. Daily Mail dezvăluie imagini exclusive cu magnatul Rupert Murdoch și noua sa cucerire. Sunt relaxați, încântați unul de altul sub un panou pe care scrie „Happyland”.

Murdoch, în vârstă de 92 de ani, și-a petrecut o mare parte din ultimele săptămâni în croazieră pe Marea Mediterană, la început la bordul iahtului Christina O, legendara ambarcațiune creată de Aristotel Onassis, iar mai recent pe un al doilea iaht, vizitând în special Grecia. Uneori i s-au alăturat fiicele sale Grace, în vârstă de 22 de ani, și Chloe, în vârstă de 20 de ani, ale celei de-a treia soții, Wendi Deng.

Miliardarul trecut de 90 se pregătește de însurătoare. Mireasa i-a fost prezentată de fosta soție

Dar patriarhul Rupert Murdoch – despre care vă amintiți că plănuia să se căsătorească cu Ann Lesley Smith în această vară – are alături de el un interes romantic foarte nou, sub forma cercetătoarei Elena Zhukova, în vârstă de 66 de ani. Se spune că Zhukova, o brunetă micuță cu un zâmbet de supermodel, i-a fost prezentată lui Murdoch într-o întorsătură de situație pe care se bănuiește că nici măcar scenariștii succesiunii nu ar fi visat-o.

Fiica ei, Dasha, o colecționară de artă și filantroapă, divorțată de oligarhul rus Roman Abramovici, este prietenă apropiată a treia fosta soție a miliardarului,  care este investitor în fundația sa de artă non-profit. Cele două femei petrec mult timp împreună la New York și oriunde în lume unde se adună lumea artistică pentru a petrece – Veneția, Miami și așa mai departe.

Rupert Murdoch și Elena Zhukova fac pereche bună, se pare. Le-a făcut cunoștință fosta soție a miliardarului, care e prietenă bună cu fiica ei

Dasha și Wendi au intuit că mama divorțată a lui Dasha ar fi foarte potrivită pentru fostul soț miliardar al prietenei sale apropiate. Și se pare că au avut dreptate, iar eleganta Elena s-a urcat la bordul bărcii iubirii lui Onassis în iulie. Costând în jur de 760.000 de dolari pe săptămână pentru a fi închiriat, iahtul Christina O este locul unde Grace Kelly a avut recepția de nuntă în 1956, după ce s-a căsătorit cu prințul Rainier de Monaco, și unde Onassis însuși a curtat-o pe văduva lui JKF, Jackie.

Mangantul media are patru divorțuri la activ și șase copii

Murdoch, care nu are fobie de angajamente, a fost căsătorit de patru ori – cu Patricia Booker, Anna Mann, Wendi Deng și Jerry Hall. Anul acesta era programată a cincea nuntă însă, la foarte scurt timp după ce a dat inelul, și-a retras cererea. Căsătoriile magnatului au dat naștere la șase copii și au creat o dinastie care, în cele din urmă, va moșteni imperiul său media.

El pare hotărât să facă o a cincea și ultima căsătorie după ce uniunea sa cu supermodelul Jerry Hall, s-a încheiat în primăvara anului trecut. În termen de șase luni, Murdoch și-a revenit, a curtat-o pe văduva Ann Lesley Smith. Ei și-au anunțat logodna în martie și s-au despărțit două săptămâni mai târziu.

Unii spun că este foarte devreme pentru a vorbi despre conexiunea înfloritoare dintre el și Zhukova, dar este clar că a te alătura unei vacanțe de câteva săptămâni pe un iaht este un angajament destul de mare – mai ales dacă te întâlnești de doar câteva zile. Până acum au fost la Positano și Napoli, iar acum se află în Corfu. Un prieten a declarat pentru site-ul american The Drudge Report: „Are energia unor oameni de jumătate din vârsta lui. S-ar putea să fie din nou îndrăgostit”.

Fosta soacră rusoaică a lui Abramovici, obișnuită cu lumea bună

Așadar, cine este Elena Zhukova? O figură mai maternă decât logodnica sa anterioară, Ann Lesley Smith, care nu a avut proprii copii, se spune că petrece mult timp cu cei trei copii mici ai fiicei sale Dasha.

Elena este evreică prin moștenire și credință. Ann Lesley a spus în interviul de logodnă că creștinismul ei a fost o legătură cu Murdoch. „Pentru amândoi este un dar de la Dumnezeu”, a spus ea, dar, în cele din urmă, convingerile ei creștine evanghelice „deschise” se pare că au provocat unele fricțiuni în idila care s-a încheiat brusc în luna aprilie a acestui an.

Unele surse au spus că Smith pur și simplu nu a putut face față examinării publice și că acesta a fost motivul pentru care „s-au așezat și au convenit că este mai bine pentru ei să se despartă”. Din acest punct de vedere, Elena Zhukova se va dovedi probabil o propunere diferită. Deoarece fiica sa a fost căsătorită cu miliardarul Roman Abramovici și a fost într-adevăr implicată în încheierea căsătoriei lui Abramovici cu prima sa soție, ea a mai experimentat o examinare globală.

De asemenea, ea se simte mai bine în mediul înstărit decât Smith, fostă igienistă dentară. Fotografiile arată că Zhukova a participat la numeroase evenimente caritabile și lansări de artă împreună cu fiica sa în ultimii 15 ani și pare să se simtă în largul ei într-o cameră plină de oameni super bogați, celebri și influenți. Fostul ei soț, Alexander Zhukov, e miliardar, are un avion privat, o casă în Kensington, o proprietate în afara Moscovei și o vilă în Sardinia.

Cum a ajuns Zhukova în America

Totuși, când Alexandru și Elena erau împreună, el abia începea să comercializeze computere personale la Moscova, după ce renunțase la o slujbă de proiecționist de cinema. Ea era un tânăr biolog molecular promițător, iar casa ei era un apartament în Moscova. Fiica Dasha s-a născut în 1981. În acele vremuri, cu Rusia în spatele cortinei de fier, distracția era asigurată de muzica populară și de vizitele la circ, potrivit lui Dasha. Acasă se vorbea limba rusă iar la micul dejun se mânca brânză de vaci și clătite.

Șocul cultural trebuie să fi fost considerabil atunci când, în 1991, Zhukova a acceptat un loc de muncă la Baylor College of Medicine din Houston. Căsătoria cu Alexander se încheiase și ea a avut șansa de a face un salt în celălalt capăt al lumii.

„Nu-i plăcea deloc ceea ce se întâmpla în comunitatea medicală din Rusia și nici atitudinea față de oamenii de știință. Odată ce comunismul a căzut, pentru a-ți câștiga cu adevărat existența trebuia să ai de-a face în esență cu escrocii. Mama mea nu și-a putut găsi un loc în care să se simtă bine. Înainte era un grup educat, intelighenția, iar apoi, dintr-o dată, aveai nevoie de un set complet diferit de abilități pentru a supraviețui. Pur și simplu nu simțea că vrea să facă parte din asta”, povestea fiica ei.

Doi ani mai târziu, Zhukova a plecat să lucreze la Universitatea din California, Los Angeles. Specializarea ei era cercetarea în domeniul diabetului. Dasha a mers la o școală privată – plătită de tatăl ei, care între timp făcuse o avere în domeniul petrolului.

În 2007, Dasha – care nu ducea lipsă de bani în urma căsătoriei cu Abramovici – i-a cumpărat mamei sale o casă de 9,4 milioane de dolari în Beverly Hills. Dasha și Abramovici s-au despărțit în 2017, iar ea s-a căsătorit cu Stavros Niarchos, nepotul celebrului magnat al transporturilor maritime și moștenitorul miliardelor acestuia.

Copiii lui Murdoch intervin „subtil” în alegerile matrimoniale ale tatălui

Ce părere au copiii lui Murdoch despre asta? Se pare că fiii cei mari, Lachlan și James au încercat să îl convingă pe tatăl lor să nu se căsătorească cu Wendi Deng în 1999. Divorțul din 2013 a fost însoțit de o dispută cu privire la faptul dacă copiii lor, Grace și Chloe, vor primi drepturi de vot în companiile sale.

Magnatul Rupert Murdoch a construit un imperiu media

Familia a fost fericită când Murdoch s-a căsătorit cu Jerry Hall în 2016, deoarece ea nu avea de gând să aibă copii și astfel nu le afecta planurile de viitor. Însă se spune că familia a fost precaută în legătură cu unii dintre copiii ei, adulți, care ar fi căutat sprijin financiar la Rupert Murdoch. Sursele spun că planurile de a-i lăsa prin testament lui Jerry mai mulți bani în cazul morții lui Rupert s-au lovit de o anumită opoziție din partea copiilor și apoi – brusc – ea a primit un e-mail și i s-a spus că mariajul s-a încheiat, lăsând-o cu „inima frântă”.

Se spune că Ann Lesley Smith a fost la fel de devastată când povestea lor de dragoste s-a încheiat la doar câteva zile după s-a ales cu un diamant Ascher cut de 2 milioane de dolari și cu promisiunea că va fi alături de miliardar pentru tot restul vieții.

Acum, în excursiile lor mediteraneene, familia Murdoch a avut ocazia să o vadă bine pe femeia care îl face fericit pe tatăl lor. Lachlan, întâiul moștenitor al imperiului, și-a însoțit tatăl în unele părți ale călătoriei pe noul său iaht Sarissa, în valoare de 150 de milioane de dolari, împreună cu soția Sarah. Restul mulțimii, inclusiv fiica Elisabeth și soțul ei britanic, se crede că au navigat cu Rupert și Elena.

Aceștia au apărut în masă – aproximativ 40 de persoane, în total – la restaurantul Da Adolfo din Positano și la Lo Scoglio da Tomasso din Napoli. Până acum nu a fost văzut fiul lui Murdoch, James, în vârstă de 51 de ani. Lachlan conduce afacerile împreună cu Rupert din 2014. James a demisionat din consiliul de administrație al News Corp în 2020, după dezacorduri privind politica editorială.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail, Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre