Simona Ionescu / Redactor Șef

Mirabela Dauer, jefuită ca-n filme de o unguroaică. Artista și-a făcut curaj și a povestit calvarul: „Am fost la poliție!”

Mirabela Dauer, jefuită ca-n filme de o unguroaică. Artista și-a făcut curaj și a povestit calvarul: „Am fost la poliție!”
Uneori, cei mai apropiați oameni sunt cei care ne dezamăgesc. Este și cazul Mirabelei Dauer, una dintre cele mai iubite artiste din România. Acesta a renunțat să mai poarte bijuterii scumpe în urma unui incident neplăcut.

Femeia care o ajuta cu menajul, dar pe care o considera ca făcând parte din familia sa, a fost cea care i-a făcut o figură de zile mari. Atunci când se aștepta mai puțin, Mirabela a fost jefuită de persoana în care avea încredere oarbă.

De atunci, artista a renunțat să mai poarte bijuterii scumpe. Tot ea a explicat întâmplarea prin care a trecut în urmă cu șapte ani, când vedeta a plecat de-acasă și a lăsat-o pe menajeră să aibă grijă de locuința ei. Când a fost pusă în fața faptului împlinit și a aflat că aceasta i-a furat toți banii de pe card și bijuteriile din casă, Mirabela a simțit o dezamăgire cumplită.

Femeia care s-a ocupat de ea și de Stela Popescu a jefuit-o ca în filme

Într-un interviu recent, interpreta de muzică ușoară a povestit incidentul și a spus că totul a fost premeditat. Deși avea o relație de prietenie cu femeia care făcea menajul în casă, Mirabela Dauer nu a trecut furtul cu vederea. Chiar dacă i-a fost greu, artista a mers la poliție, unde a reclamat ceea ce i s-a întâmplat. Avea să afle ulterior că acea femeie, care fusese și în casa regretatei Stela Popescu mulți ani, avea obiceiul de a fura.

A scos toți banii de pe card

„A fost prima dată în viața mea când am lăsat acasă acel port pentru carduri și am plecat la Chișinău. S-a dus și a scos toți banii de pe card. Am anunțat Politia, au prins-o, ea și-a cerut scuze, a zis că mi-i dă înapoi pe toți. Pe ea mi-a dat-o Stela Popescu, căreia și ei i-a furat. La Stela a stat 12 ani, era unguroaică, era sora mea, prietena mea, copilul meu, era totul. Eu nu am crezut că ea o să minta atât de tare atâta timp”, a declarat Mirabela Dauer.

Când a plecat în Republica Moldova, Mirabela a lăsat casa în grija menajerei, fără să se gândească o clipă ce va urma. Profitând de lipsa artistei, menajera a furat bijuteriile, dar și cei 2.000 de lei pe care artista îi lăsase pentru plata facturilor. De asemenea, femeia a retras și 3.000 de pe cardurile vedetei, pe care le-a găsit în locuință.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre