Simona Ionescu / Redactor Șef

Mirela Vaida se pregătește de operație. Ce i se întâmplă vedetei de la Acces Direct

Mirela Vaida se pregătește de operație. Ce i se întâmplă vedetei de la Acces Direct
Mirela Vaida se pregătește de operație și a dat vestea fanilor de pe Instagram. Vedeta a explicat exact ce i se întâmplă.

Prezentatoarea de la „Acces Direct” le-a dat o veste fanilor de pe Instagram. Mirela Vaida se pregătește de operație. Vedeta în vârstă de 39 de ani are o problemă cu care se confruntă un număr mare de persoane, o situație comună de altfel. Cu mulți ani în urmă, Mirela Vaida a mai suferit o intervenție chirurgicală în acest sens, însă rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor. 

Mirela Vaida face operație de rinoplastie. Prima nu i-a reușit 

Acum, prezentatoarea s-a hotărât să încerce din nou, la 17 ani distanță. Mai exact, Mirela Vaida s-a născut cu o deviație de sept, astfel că acum mulți ani s-a operat la nas, după cum chiar ea a mărturisit. Însă prima rinoplastie nu i-a reușit, iar Mirelei i-a luat ceva până să hotărască să riște o nouă intervenție. 

Vedeta a povestit totul pe Instagram, direct din cabinetul medicului care o va opera. „M-am născut cu o deviație… de sept! Am încercat să o repar, prin operație cu «dalta și ciocanul», în urmă cu vreo 17 ani! A ieșit și mai strâmb! Și uite așa, mi-a fost frică să mai încerc…”, a scris Mirela Vaida pe Instagram. 

Mirela Vaida nu este încă hotărâtă când va face acest pas și asta pentru că este în fiecare zi pe platourile de filmare, iar această intervenție necesită și o recuperare  post-operatorie. Cu toate astea, vedeta și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele de socializare să fie pregătiți să o vadă în noua ipostază. „Îmi trebuie doar timp pentru recuperare! Dar să vă țineți bine când voi apărea cu un nas drept și cârn, ca la 20 de ani!”, a mai dezvăluit vedeta „Acces Direct”. 

Foto: Instagram

Frumoasa mireasă Ariana Grande. Au apărut imaginile nunții pline de simboluri

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre