Simona Ionescu / Redactor Șef

Mofturile negociate de Mihaela Rădulescu ca să participe la emisiunea Masked Singer

Mofturile negociate de Mihaela Rădulescu ca să participe la emisiunea Masked Singer
Oriunde s-ar duce, Mihaela Rădulescu rămâne o divă, ale cărei pretenții trebuie luate în seamă.

Pentru a accepta să facă parte din juriul Masked Singer, Mihaela Rădulescu a pus condiții grele.

Ce mofturi și-a negociat Mihaela Rădulescu ca să participe la emisiunea Masked Singer

Mihaela Rădulescu are pretenții de superstar, iar la emisiunea Masked Singer aceasta i-a lăsat pe toți uimiți cu cerințele pe care le-a avut. Potrivit RomâniaTV, diva de la Monaco a impus un onorariu cu multe zerouri, dar a cerut să aibă și proprii stiliști. Dar asta nu e tot. Mihaela a dorit un avion business class, să locuiască în cel mai luxos apartament și permanent să aibă la dispoziție o limuzină cu șofer.

A avut cabină separată

De parcă toate acestea nu ar fi fost de ajuns, Mihaela Rădulescu a avut și o cabină separată, unde stiliștii au avut mare grijă de imaginea ei pe toată perioada filmărilor. Sursele spun că doar cei doi stiliști care s-au ocupat de podoaba capilară și make up ar fi primit 1.000 de euro pe zi, câte 500 euro de persoană.

De ce nu se căsătorește cu Felix Baumgartner

În viața personală, Mihaela e foarte fericită. De șapte ani are o relație frumoasă cu Felix Baumgartner, însă nu se gândește la căsătorie. Mihaela a explicat și care e motivul: îi este teamă ca prin căsătorie să nu se schimbe ceva în rău. În plus, ea știe cum e să fii într-un mariaj și în acest moment nu simte nevoia să facă acest pas.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească.

Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a mărturisit bruneta la Pro TV.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre