Simona Ionescu / Redactor Șef

Noile trenduri în manichiura toamnei 2020

Noile trenduri în manichiura toamnei 2020
Toamna se prezintă noile tendințe în modă, iar pe lângă haine, croiuri și culori descoperim și cum trebuie să ne aranjăm părul sau unghiile pentru a fi în trend. Noul sezon vine cu propuneri dintre cele mai colorate și vii din partea stiliștilor, în materie de manichiură.

De pe podiumurile prezentărilor de modă au apărut o serie de idei, unele dintre ele  impresionând mai ales pentru ușurința prin care aceste manichiuri pot fi create, doar cu puțină imaginație, chiar și acasă. Stiliștii propun modele de unghii colorate și cu modele grafice surprinzătoare pentru sezonul rece.

Negru total

Unul din trendurile lansate sezonul acesta e manichiura într-o nuanță de negru. Aceasta poate fi exact accesoriul statement pe care ți-l dorești să îl ai la o ținută, pentru a o scoate din banal sau monotonie. Unghiile negre nu sunt deloc monotone.

De exemplu Philip Plein a plasat această manichiură pe unghii în formă de migdală, dar alte case de modă au mizat pe unghii scurte sau manichiură pătrată, dar apelând tot la culoarea neagră. Dacă nu ești chiar genul care să se dea în vânt după negru, atunci combină această nuanță cu unele nude pentru a rămâne în zona ta de confort.

Manichiură grafică

Picturile și desenele pe unghii sunt din nou la modă. Pentru că formele mici sunt extrem de greu de realizat, recomandarea stiliștilor e să mizezi pe îmbinarea culorilor prin forme mari, grafice. Poți să alegi să îți faci buline, linii sau orice altceva ce simți în stare.

De exemplu, la prezentarea de modă Rag and Bone, modelele au arătat în backstage cât de bine poate să arăte o astfel de manichiură, fiind extrem de modernă și atent lucrată. Sfatul stiliștilor: nu te teme să combini culorile și să te joci  cu texturile, chiar dacă modelul nu iese identic pe fiecare unghie. În mod ideal poți combina lacuri lucioase cu unele mate sau cu altele cu particule styrălucitoare.

Noul french

Manichiura french se pare că nu va ieși niciodată din modă, însă sezonul acesta a primit noi interpretări. Dacă încă nu ești sigură cu privire la acest trend, încearcă o versiune delicată.

O altă variantă este să optezi pentru o manichiură colorată, în nuanțe vii, cu susul în jos, ca la Moschino. Această manichiură clasică poate fi adaptată cu accente moderne, dacă ai grijă la finețea liniilor.

Logo-mania

Sezonul acesta se poartă unghiile inscripționate. În backstage la Pucci, unghiile au fost accentuate cu litera „P”, inițiala brandului,  pentru un look minimalist și extrem de modern.

Și alte case de modă au optat pentru a-și pune logo-urile pe unghii după ce ani de zile și le-au pus doar pe materialele din care au confecționat piesele de îmbrăcăminte sau accesoriile.

Bling-bling, strălucire cât cuprinde

Dacă preferi manichiura clasică dar ai nevoie de un upgrade, aceasta poate deveni imediat mult mai interesantă dacă adaugi paiete sau mici accesorii.

Spre exemplu, tot la Philip Plein au fost adăugate accesorii mai mari. Puteți opta pentru paiete rotunde sau steluțe, dar și pentru pierce-uri atașate unghiilor.

Sursa foto: Instagram

George Burcea și Viviana Sposub au fugit la mare? Cum au fost surprinși

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre