Simona Ionescu / Redactor Șef

Noua trupă de șoc ia cluburile pe sus: Loredana Groza și Ema Uta. Imaginile care au pus pe jar internetul

Noua trupă de șoc ia cluburile pe sus: Loredana Groza și Ema Uta. Imaginile care au pus pe jar internetul
În timp ce Alex Bodi vizitează fosta casă a lui Nelson Mandela, iubita lui, Ema Uta, își dă în stambă prin cluburile din București. Are parte de o companie selectă.

Noua trupă de șoc din cluburile bucureștene e duo-ul Loredana Groza – Ema Uta. Cele două fac echipă bună, de mult. De altfel, iubita lui Alex Bodi a și povestit relația ei specială cu Groza, în cea mai recentă emisiune în care a apărut, la Kanal D.

Prietenia dintre artistă și make-up artistul care-i înfrumusețează chipul, a depășit de mult faza profesională. Cele două pur și simplu petrec împreună, în localuri scumpe, ambele bucurându-se de o situație financiară mult peste medie.

Loredana Groza, dans incendiar pe masă

Într-un clip pe care l-a postat pe TikTok, Loredana Groza s-a filmat în timpul unei demonstrații de flexibilitate. Ca o gimnastă performantă, aceasta și-a ridicat piciorul în dreptul capului și a făcut și alte mișcări. Și, să nu uităm, diva are 51 de ani!

Gesturile ei, erotice, au pus pe jar comunitatea ei de urmăritori. Alături de ea se afla noua blondă a lui Alex Bodi, Ema Uta, care savura fiecare moment al distracției copioase de la Nuba.

Iubita lui Alex Bodi e prietenă bună cu Lori

Conform martorilor oculari, Loredana Groza a petrecut până târziu și chiar a și cântat câteva melodii. Însă adevăratul show a fost provocator, și l-a făcut stând pe masă, alături de Ema Uta, între două piese.

@loredanagrozaofficial Live like there’s no tomorrow @Ema Uta #lorifromonesti #lori #loredana #lg #loredanagroza #loriland #fy #fyp #viral #trending ♬ original sound – Loredana

Îmbrăcată într-un jumpsuit negru, pe tocuri, Loredana Groza și-a expus formele printr-un decolteu foarte adânc. Vedeta este cunoscută pentru ținutele ei incitante, pe care le abordează ori de câte ori are ocazia. Cu un corp impecabil atent lucrata la sală, Loredana Groza are cu ce se mândri și are ce arăta. Vedeta practică și sporturi de echipă, face yoga și este atentă la alimentație, pentru a se bucura de o sănătate de fier și un corp de fotomodel.

Zilele acestea, vedeta repetă cu trupa sa de lăutari. Recent, formația completă l-a însoțit pe Cătălin Botezatu la Paris, într-un show al României cuprins în cadrul Paris Fashion Week, evenimentul țării noastre având loc la celebrul hotel Ritz.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre