Simona Ionescu / Redactor Șef

O vedetă și-a făcut camera genților. Are cea mai rară poșetă din lume

O vedetă și-a făcut camera genților. Are cea mai rară poșetă din lume

Așa ceva n-au mai văzut vedetele noastre. Cititorii se mirau pe Facebook de geanta de 150.000 de dolari a lui Jennifer Lopez. O altă vedetă însă și-a făcut o cameră a genților. Toate sunt scumpe și de firmă.

Renovarea ultimei case a lui Kylie Jenner l-a lăsat fără cuvinte chiar și pe designerul care a fost angajat să transforme totul. Oare câte vedete au o cameră a genților? Dar și cea mai rară geantă de mână din lume, un Hermès Himalaya Kelly, de 600.000 de lire sterline?

Cea mai rară geantă de mână din lume, un Hermès Himalaya Kelly, se află pe al patrulea raft (a doua din stânga). Costă 600.000 de lire sterline

Designerul a personalizat spațiul pentru a reflecta energia vibrantă a lui Jenner

„Este un lucru incredibil atunci când ajungi să lucrezi pentru o tânără de 26 de ani care iubește designul aproape la fel de mult ca și mine”, spune designerul de interior Martyn Lawrence Bullard despre renovarea ultimei case a lui Kylie Jenner.

Casa, situată în comunitatea închisă din Hidden Hills, California, este o structură modernă divagantă, cu suprafețe de sticlă care captează priveliștea de dincolo și inundă spațiul cu lumină. De asemenea, se află în apropiere de locuințele fraților lui Kylie și ale mamei lor, Kris Jenner. Misiunea lui Bullard a fost să personalizeze spațiul pentru a reflecta energia vibrantă a lui Jenner.

Tapițeria scaunelor se potrivește cu tonurile rujurilor din trusa de cosmetice

„Am vopsit pielea la comandă pentru a-i tapițeria scaunelor din sufragerie în nuanțe de roz care se potrivesc cu tonurile rujurilor din trusa ei de cosmetice. Consolele de bronz au fost, de asemenea, sculptate pentru a arăta ca niște picături uriașe de aur topit”, a spus designerul. Multe dintre camere au fost, de asemenea, transformate în spații specifice, cum ar fi camera genților, creată pentru a găzdui sute de genți, inclusiv unele dintre cele mai rare Hermès Birkins din lume.

Casa lui Kylie Jenner. Sursă foto: Daily mail

Camera glam

Suporturi pentru ochelari de soare au fost realizate din sticlă, piele de căprioară și crom, alături de oglinzi pivotante pe baze din oțel lustruit pentru accesorii vestimentare. Există apoi „camera glam” a lui Jenner, unde aceasta își depozitează machiajul și își filmează tutorialele TikTok și Instagram.

Lucrările de artă statement completează aspectul, prezentând în același timp o fereastră asupra gusturilor lui Jenner. Arta fluturelui lui Damien Hirst a fost printre primele achiziții pentru casa ei (insectele fiind foarte importante pentru ea). Jenner o iubește, de asemenea, pe Marilyn Monroe și a investit în imaginile iconice ale lui Andy Warhol, precum și în piese mai dificile ale lui Jean-Michel Basquiat. Rezultatul? Un spațiu îndrăzneț, vibrant și, cel mai important, distractiv.

Este fondatoarea și proprietara companiei de cosmetice Kylie Cosmetics

Kylie Kristen Jenner, care s-a născut la 10 august 1997 este o personalitate media și o femeie de afaceri care se spune că nu dă greș niciodată. Ea a jucat în serialul de televiziune de tip reality show 1Keeping Up with the Kardashians de la E!” între 2007 și 2021 și apoi în serialul de televiziune de tip reality show „The Kardashians” de pe Hulu din 2022. Este fondatoarea și proprietara companiei de cosmetice Kylie Cosmetics și a cincea cea mai urmărită persoană de pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre