Simona Ionescu / Redactor Șef

Kylie Jenner confirmă greșeala vieții ei: „Îmi doresc doar să nu fi făcut niciodată”

Kylie Jenner confirmă greșeala vieții ei: „Îmi doresc doar să nu fi făcut niciodată”
„Am avut sâni frumoși, sâni naturali, pur și simplu superbi”, a spus Kylie Jenner în emisiunea The Kardashians, înainte de le da un sfat bazat pe proprie experiență altor tinere care se gândesc să apeleze la intervenții estetice. Vedeta regretă profund ce a făcut.

Kylie Jenner tocmai a confirmat unul dintre cele mai mari secrete ale lumii: are implanturi mamare de ani de zile. Ea a făcut această dezvăluire din senin în finalul sezonului The Kardashians, în timpul unei conversații cu prietena ei cea mai bună, Anastasia Karanikolaou. „Așa că eu, știi, mi-am operat sânii înainte de Stormi. La șase luni după ce am născut-o pe Stormi, fără să mă gândesc că voi avea un copil când aveam 20 de ani”, a împărtășit tânăra acum în vârstă de 25 de ani.

„Aveam sâni frumoși, sâni naturali, pur și simplu superbi. Mărimea perfectă… și îmi doresc să nu mi-i fi operat niciodată, a continuat ea, exprimându-și regretul pentru operația de sâni la care a apelat, înainte de a-i avertiza pe alții să nu-i urmeze exemplul. Kylie a adăugat: „Aș recomanda oricui se gândește la asta să aștepte până după ce are copii”.

Kylie Jenner: „Îmi doresc doar să nu fi făcut niciodată asta”

Vedeta a mai spus că și faptul că are o fiică i-a schimbat destul de mult perspectiva, afirmând că „i s-ar frânge inima dacă aceasta ar vrea să își facă operații estetice la 19 ani”. „Este cel mai frumos lucru din toate timpurile, vreau să fiu ca cea mai bună mamă și cel mai bun exemplu pentru ea și îmi doresc să pot fi alături de ea și să fac totul diferit”.

Jenner – care a recunoscut, de asemenea, că și-a injectat buzele în trecut și a negat doar, cu grijă, că și-a făcut operații estetice pe față – a concluzionat: „Nu m-aș mai atinge de nimic”.

Kylie Jenner i-a schimbat fiului ei numele

În timpul aceleiași conversații, atât Kylie, cât și Anastasia au negat că ar avea o relație sexuală sau romantică una cu cealaltă… după ce fotografiile în care cele două se sărutau jucăuș au stârnit speculații din partea fanilor.

Kylie Jenner i-a schimbat numele fiului său, la aproape un an după naștere

„Nu este atât de amuzant că toată lumea crede că ne întâlnim, a spus Jenner. Toate comentariile sunt de genul: Știm că faceți sex, iar noi nu facem asta. Mi-aș dori să facem. Ar fi fost mult mai ușor dacă aș fi fost atrasă sexual de tine, i-a spus prietenei sale. Anastasia și cu mine suntem prietene de când aveam probabil 12 sau 13 ani. Este cu siguranță cea mai veche prietenă a mea. Am crescut împreună, am trecut prin atâtea împreună, e ca o soră”.

Jenner a abordat, de asemenea, motivul pentru care a schimbat numele fiului ei din Wolf în Aire, la aproape un an de la nașterea copilului. „Sunt hormonii care m-au scos din joc, i-a spus Jenner prietenei sale cele mai bune, susținând că a fost „prea emotivă” și că a simțit că „nu există un nume suficient de bun pentru el” pentru că este „atât de special pentru mine”.

„Nu mi-am dat seama că post-partum-ul m-a lovit atât de tare. Nu i-am spus niciodată Wolf, niciodată, a adăugat ea într-o confesiune. Într-o noapte am plâns la duș, de genul: Nu este numele lui. Ce am făcut? Lupul?!. Nici măcar nu era pe listă”. În ceea ce privește motivul pentru care ea și Travis Scott au ales „Aire” ca înlocuitor al prenumelui, el a spus că ea „a vrut un nume care să aibă o semnificație”; Aire este un nume ebraic care înseamnă „Leul lui Dumnezeu”.

Deși copilul s-a născut în februarie 2022, Jenner a dezvăluit abia în luna martie a aceluiași an că „numele fiului nostru nu mai este Wolf”. Noul nume a fost dezvăluit abia în ianuarie 2023, înainte de a fi schimbat legal în iunie.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre