Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman a luat o decizie grea. Are planul ei

Oana Roman a luat o decizie grea. Are planul ei
Lucrurile nu stau prea bine în ultima vreme pentru fiica fostului premier, Petre Roman. După ce s-a despărțit de Marius Elisei și a anunțat că nu mai există cale de întoarcere, Oana și-a pierdut și afacerea, așa că se vede nevoită să o ia de la capăt. În lumina acestor evenimente, Oana a luat ieri o decizie pe care a împărtășit-o pe rețelele de socializare.

Oana Roman nu o duce prea bine zilele acestea, căci a avut parte numai de vești rele în ultima vreme. S-a despărțit de bărbatul cu care are o fetiță, Marius Elisei și totodată și-a pierdut și afacerea la care lucrase din greu. Ieri, chiar de ziua ei, Oana a mai primit o veste proastă, anume instanța nu i-a oferit  câștig de cauză în ce privește litigiul cu Oana Zăvoranu, prin care fiica fostului premier voia să-i dea o lecție ”Queridei”, care le-a jignit atât pe ea cât și pe fiica ei. 

Deși trebuie să-și ia viața practic de la capăt, Oana a avut parte totuși de vești bune, căci a anunțat că din 14 Ianuarie va putea fi văzută într-o emisiune TV, alături de fiica ei Isabela. Vedeta revine în televiziune după o pauză destul de lungă, însă nu în calitate de prezentator. Mai exact, fiica fostului premier Petre Roman va face parte din echipa show-ului „Mămici de pitici, cu lipici”, care din 14 ianuarie va difuza cel de-al doilea sezon. Emisiunea va putea fi urmărită la Antena Stars, începând de la orele 21:00. Așadar, Oana Roman vă fi una dintre cele două mămici care va apărea alături de copil, vedeta fiind foarte fericită de acest nou proiect. 

A plecat singură în vacanță 

Până atunci însă, se pare că Oana avea nevoie de o pauză de la haosul din viața ei, dar și de câteva momente de liniște în care să fie singură. Astfel, vedeta și-a anunțat urmăritorii că a plecat câteva zile în vacanță la Sinaia, singură, pentru a-și clarifica gândurile: ”Am evadat. Adică am decis că îmi iau 2 zile în care stau singură, afară din București. Doar eu cu mine! Zen și liniște. E un exercițiu pe care îl fac de câteva ori pe an. Îmi iau timp pentru mine. Mă încarc, mă odihnesc și încerc să mă detașez de toate. Stau la hotel și sunt doar eu cu mine”, a mărturisit Oana Roman pe Instagram. 

În orice caz, pare că a reușit totuși să se deconecteze, căci în aceasta dimineața a urcat o poză pe rețelele sociale cu o ceașcă , în timp ce anunța că-și bea cafeaua în gradină, semn că vedeta are planul ei bine stabilit de la care nu se abate, indiferent ce greutăți întâlnește pe drum. 

Arnold Schwarzenegger, mândru că e bunic. Uite ce frumoase sunt fiica și nepoata lui!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre