Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, de pe plajă direct la spital: „Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut”

Oana Roman, de pe plajă direct la spital: „Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut”
Oana Roman a trecut prin momente de panică în ultima ei zi de concediu în Egipt. A ajuns de pe plajă direct la spital.

Oana Roman alături de fiica ei, Iza, dar și de Vica Blochină, au plecat în concediu în Egipt în urmă cu aproximativ o săptămână. S-au cazat la un hotel de lux și au petrecut ziua de naștere a Oanei, care a împlinit 45 de ani pe 13 aprilie. Vacanța celor două a fost de vis, însă ultima zi s-a terminat într-un mod neplăcut. Oana Roman a ajuns de pe plajă direct la spital. 

Oana Roman, direct la spital. A călcat într-un obiect ascuțit 

Pe Instagram, Oana a povestit că a călcat într-un obiect ascuțit pe plajă. „Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut.(…) Am un mare bandaj și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”, a dezvăluit Oana pe Instagram. 

De asemenea, fosta soție a lui Mariu Elisei a sfătuit oamenii să își facă asigurare medicală de călătorie, tocmai pentru aceste situații neprevăzute. „La hotel am găsit un doctor extrem de drăguț care a avut tot ce trebuie pentru rana mea. Neapărat când mergeți în vacanță să vă faceți asigurare medicală. Nu costă mult și vă scapă de posibile cheltuieli foarte mari. Asigurarea mea a acoperit inclusiv medicamentele de la farmacie”, a mai transmis fiica fostului premier. 

Cu câteva ore înainte de nefericitul incident, vedeta le spunea internauților că se simte foarte bine în vacanță. „Mi se pare că am venit ieri. Foarte repede trece timpul.(…) Aș putea sta așa zile întregi”, a spus, cu părere de rău, Oana Roman.

Foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre