Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman face acuzații grave despre Marius Elisei: „Am trăit ani de zile de abuz”

Oana Roman face acuzații grave despre Marius Elisei: „Am trăit ani de zile de abuz”
Fiica fostului premier continuă să își expună despărțirea de Marius Eliasei pe rețelele sociale. Ea vorbește despre faptul că nu are de ce să ascundă mizeria sub preș, și, mai ales, afirmă ce a dus la despărțirea de Marius Elisei.

De când s-a separat, Oana Roman și Marius Elisei comunică public prin intermediul rețelelor sociale și al presei. Ei își livrează replici, unele mai acide. Însă după ultimele intervenții publice ale fostului ei soț și partener, Oana Roman, a decis să spună lucrurilor pe numele. Vedeta a lansat acuzații grave la adresa tatălui fiicei sale. „Am trăit ani de zile abuz emoțional și mental extrem”, spune Oana Roman într-o intervenție pe InstaStory.

Oana Roman susține că ceea ce face, faptul că vorbește public, pe rețelele sociale, despre separarea de Marius Elisei și ce se întâmplă cu viața ei în acest context, nu reprezintă nici pe departe un spoi de spălare a rufelor în public. Fiica fostului premier vrea să fie un exemplu pentru alte femei (și nu numai) care în loc să pună stop abuzurilor de orice fel și le îndeamnă ca, asemeni ei, să vorbească despre ele, pentru a fi un exemplu pentru alții aflați în aceeași situație.

Oana Roman pierde numele „Elisei” pe rețelele sociale. Marius nu-i mai dă voie

După 10 ani de relație, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, iarna aceasta, după ce, în 2021 au divorțat la notar, iar apoi s-au împăcat. De data aceasta, separarea a fost foarte tensionată. În ultimele două săptămâni, cei doi au făcut diferite declarații acuzându-se de diverse. Oana Roman l-a acuzat pe Marius Elisei că nu s-a implicat deloc financiar în creșterea fiicei lor dar și că nu ar fi fost atât de prezent în viața Isabelei pe cât susține el.

De cealaltă parte, Marius Elisei reclamă faptul că  Oana Roman îl bârfește zilnic după ce a părăsit-o. În weekend, pe Instagram, Oana Roman a arătat unul dintre mesajele pe care le-a primit de curând de la Marius Elisei, care e salvat încă în telefonul ei cu apelativul „Iubire”. Acesta i-a trimis un mesaj, iar ea a răspuns: „Să-mi dai tu termen la ce?”. Iar el a răspuns: „Ca până marți să-ți ștergi numele Elisei de pe toate rețelele de socializare”.

Marius Elisei e deranjat că Oana Roman îi folosește încă numele în mediul online, ea apărând cu numele de Oana Roman Elisei. Vedeta i-a și răspuns la mesaj că a făcut deja demersuri în acest sens. „L-am șters. La Instagram trebuie să dea ei aprobare. Stai calm că n-am nevoie”, se arată în conversația celor doi.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre