Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, o nouă decizie radicală față de Marius Elisei. Ce spune acum vedeta

Oana Roman, o nouă decizie radicală față de Marius Elisei. Ce spune acum vedeta
Așa cum știți, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit din nou în luna ianuarie, după zece ani de relație, iar separarea a fost una urâtă, cu multe vorbe grele aruncate în public. Duminică, vedeta a luat o nouă decizie radicală față de fostul partener.

Oana  Roman a făcut numeroase dezvăluiri grave despre fostul ei soț. Ea a spus că nu s-a mai implicat în viașa fiicei lor după despărțire, dar și că ar fi ținut-o sub teroare în ultima perioadă a relației lor.

Marius Elisei a reacționat imediat la declarațiile fostei lui soții și partenere. Replica lui a fost una dură, afirmând că nu merita să o facă nici mamă,nici mireasă și, mai mult, că atunci când a luat-o de soție era grasă, iar acum este slabă și pentru asta ar trebui să-i mulțumească. I-a cerut inclusiv să nu îi mai folosească numele în social media.

Obosită de schimbul permanent de replici prin intermediul rețelelor de socializare și al presei, Oana Roman a recunoscut, duminică, că a obosit și că vrea  liniște.

Oana Roman, un pas înapoi: „Poate și eu am spus cuvinte urâte”

Vedeta a transmis într-un mesaj postat pe Instagram că a greșit în raport cu Marius Elisei și că este hotărâtă să nu mai continue acest conflict.

„Mai vreau să spun ceva, pentru că tot este duminică și este zi sfântă și este o zi în care trebuie să ne liniștim, în care trebuie să ne odihnim. Am stat și m-am gândit foarte serios zilele astea la tot ce s-a întâmplat, la tot ce s-a spus și cred că totul a fost greșit. Poate și eu am exagerat pentru că am fost pusă într-o situație foarte dificilă și m-am trezit singură cu prea multe pe cap și dacă am greșit, îmi cer scuze și vreau să încheiem.

Mi s-au adresat cuvinte foarte urâte, poate și eu am spus cuvinte urâte, dar trebuie să încheiem pentru Isa, să fie liniște. Nu vreau să mai discut sau să mai dau curs unor speculații, sub nicio formă, legat de tot ce s-a întâmplat”, a spus Oana Roman pe InstaStory.

Ce au sfătuit-o prietenii pe Oana Roman în legătură cu Marius Elisei

Oana Roman mai afirmă în postarea sa că tot ce își dorește este ca fiica sa să își vadă tatăl, recunoscând că a exagerat cu reacțiile pe care le-a avut față de acesta după separare. „M-am sfătuit cu familia mea, care nu este de sânge, dar este de suflet și m-au ajutat foarte mult să înțeleg niște lucruri și da, am exagerat și eu, dar ce am primit înapoi a fost foarte greu. Așa că vreau să încheiem de tot, pentru totdeauna”, a adăugat Oana Roman.

Amintim că Oana Roman și Marius Elisei au avut o relație întinsă pe zece ani. ei s-au mai certat și separat, iar în urmă cu doi ani, în februarie 2021, au divorțat la notar. După câteva luni au dat o  nouă șansă căsniciei lor. La separarea din luna ianuarie, vedeta mărturisea că ea și Marius Elisei, tatăl fiicei sale au viziuni total diferite despre viață și alte dorințe, lucru care a dus la despărțire.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre