Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman s-a despărțit de Marius din nou și arată lumii cât e de singură. De aniversare, s-a ales praful de.căsnicia lor

Oana Roman s-a despărțit de Marius din nou și arată lumii cât e de singură. De aniversare, s-a ales praful de.căsnicia lor
Oana Roman și Marius Elisei au împlinit vineri 10 ani de căsnicie, și pentru că e în „ADN”-ul relației lor să fie cu bune și rele, cei doi tocmai s-au despărțit din nou. Avem dovada.

Oana Roman s-a despărțit din nou de Marius Elisei, iar de ziua aniversării căsniciei lor, ea a petrecut singură. Seara s-a și pozat în pat. Dar era singură.

De altfel ea și-a șocat fanii cu mesajul distribuit pe rețelele de socializare. Data de 13 ianuarie a fost, de un deceniu, o zi specială pentru Oana Roman, care aniversează în această zi începutul relației Marius Elisei. Doar că la aniversarea a 10 ani Oana a optat pentru o poezie tristă a lui Octavian Paler, intitulată „Definiția unui strigăt”. De asemenea, ea a pus și o fotografie, în care cei doi ciocnesc două pahare cu vin și par că abia se mai suportă unul pe celălalt. În timp ce Marius e pierdut în spațiu, Oana schițează un zâmbet în colțul gurii.

„Azi 10 ani. Prea mult și prea des privim in directii diferite. Ţi-aş spune ceva / despre noi, despre zăpada de-afară, / despre dragostea mea. / Ţi-aş spune ceva, / orice, / numai să nu crească iarba tăcerii între noi. / Ţi-aş spune ceva, / ce-ai ştiut, sau ce ştiu, / dar a-nceput să crească iarba tăcerii între noi /şi s-au rătăcit sunetele din cuvântul târziu”, a fost mesajul Oanei Roman, pe pagina personală de Instagram.

Marius Elisei a dispărut din peisaj și recunoaște că e dezamădit

Apoi fiica fostului premier a continuat să își povestească ziua. Nu a putu să își viziteze mama, la spital, a trebuit să aibă grijă de puii cățelei, acasă. Printre rânduri, a vorbit și despre noua situație în care e relația ei cu Marius Elisei.

Și răspunsul… a venit… Foarte bine spune aici: Relaxarea e ca pauza la mașină. Dacă nu se oprește motorul din când în când, la un moment dat se calează. Dar cum să iau pauză când sunt atâtea de făcut și am rămas singură cu toate, inclusiv cu 7 pui care trebuiesc alăptați, un copil de dus – adus de la școală, o mamă care așteaptă să fie vizitată, contracte care trebuiesc onorate, o casă care trebuie curățată, facturi care trebuiesc plătite. Cum să iau pauză?”, a scris Oana Roman în postarea sa, dezvăluind, practic, că Marius Elisei nu mai stă acasă, ci a plecat și a lăsat-o singură.

@cristiboariuministries #cristiboariu #cristiboariuministries #predici #5pasidebine #misiuneatiktok #fy #fyp #foryou #foryoupage #fypシ ♬ Sad Emotional Piano (main version) – DSproductions

Pe de cealaltă parte, Marius Elisei dezvăluie și el, mai voalat, că traversează „un mare regret”, conform clipurilor distribuite pe Insta Story.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre