Simona Ionescu / Redactor Șef

Pepe nu o mai ascunde pe Yasmine. A filmat-o singur, legată în centură

Pepe nu o mai ascunde pe Yasmine. A filmat-o singur, legată în centură
Pepe și Yasmine formează deja un cuplu adevărat. Iar asta se vede și, mai ales, se aude, din ceea ce artistul o întreabă pe noua domnișoară din viața lui. După două brunete, o șatenă a intrat în viața lui Pepe, iar aceasta îl face cât se poate de fericit.

În urmă cu câteva minute, a făcut primele declarații: Pepe  nu o mai ascunde pe Yasmine. Îndrăgitul cântăreț s-a filmat alături de frumoasa șatenă, în mașina sa. Aproape că a pornit la o vânătoare de paparazzi, pentru că a etichetat mai multe tabloide în postarea sa. Și le-a servit acestora replici dure. Fostul soț al Ralucăi Pascu susține că este liber să facă ce vrea. Dar îi cere voie domnișoarei de lângă el.

De câteva zile toată presa relatează întâlnirile romantice ale lui Pepe cu o anume domnișoară. Așa cum am relatat, Yasmine Ody e make-up artist, fost model. Ea îl tatona pe Pepe încă de la declanșarea divorțului. Chiar a postat imagini cu ei doi la numai două săptămâni după ce Pepe a anunțat separarea de soția și mama fiicelor sale, Raluca. După ce a fost pasional la ultima ieșire cu Yasmine, și a sărutat-o cu foc în fața lumii, acum Pepe dă cărțile pe față. Glumeț, cum îl știți.

Pepe nu o mai ascunde pe Yasmine

Nu s-a putut abține și a zis că nici măcar „nu o cunoaște” pe șatena care-l însoțea în mașină. „Salutare! Am tot apărut în presă și am fost sunat de mai mulți jurnaliști, să mă întrebe dacă sunt într-o relație cu o fată, Yasmine. Bă fraților, nici nu știu cum arată! Nu vreau să… chiar nu vreau să vă spun. Mă, dar pe bune, te duci într-un club, te săruți și tu cu cineva și pac, știre. Pe bune?

Poate că, poate că nu e cazul… Oricum, sunt liber să fac ce vreau, da?”, le-a zis Pepe fanilor, în timp ce se filma alături de Yasmine. Apoi trece la o adevărată „vânătoare de paparazzi” și le spune jurnaliștilor inclusiv numerele de înmatriculare ale mașinilor cu care îl urmăresc aceștia. Le reproșează că ar fi putut să îi ceară pur și simplu un interviu.

„Și eu voiam să le dau interviu. Adică pe bune! Am văzut cum încercau să mă prindă în trafic, să facă un material de paparazzi. E aiurea. Eu voiam să le dau interviu. Ei nu au vrut. Mai bine mă sunau: măi, Pepe, hai mă facem și noi un paparazzi și cu tine, s-au făcut atâtea de-a lungul timpului. Eventual chemam și o gagică, să mă pozeze cu una. Să fac, știi?”, spune Pepe. Apoi se întoarce către iubita sa, legată în centură pe scaunul de alături, și o întreabă: „Mă lăsai?”

Sursa foto: Instagram

Raluca Pascu are o replică subtilă pentru Pepe și noua lui cucerire

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre