Simona Ionescu / Redactor Șef

Pepe știe să facă show. Nu se aștepta nimeni la așa o apariție – Exclusiv

Pepe știe să facă show. Nu se aștepta nimeni la așa o apariție – Exclusiv
De când a intrat într-o nouă relație, Pepe pare că s-a schimbat radical. El este în continuare foarte atent cu fiicele sale, dar față de noua sa iubită e un alt om.

Dacă pe celelalte soții sau partenere nu le-a dus după el la evenimente, cunoscutul artist o scoate din casă cât de des poate pe noua sa iubită, Yasmine Ody.

A dus-o la mare, unde a avut niște angajamente, și o duce cu el și în alte momente când trebuie să urce pe scenă. Nu le lasă deoparte nici pe fiicele sale din cea de-a doua sa căsătorie, cu Raluca Pastramă. În weekend, Pepe a făcut show la o nuntă unde a fost invitat să cânte.

Artistul a mers la eveniment însoțit de noua sa iubită, cea care l-a făcut cel mai fericit bărbat din România, dăruind-i un moștenitor, care îi va duce numele mai departe. Cu fiul său cel mic nou născut în brațe, și cu una dintre fiicele sale alături, Pepe a performant pe scenă, spre bucuria nuntașilor și a invitaților la evenimentul acestora. Artistul a făcut un duet senzațional cu fiica sa, în timp ce în brațe și-a ținut grijuliu ultimul născut, pe micul Junior.

Scena a fost filmată în totalitate de noua iubită a lui Pepe, Yasmine Ody, care a fost și ea prezentă, așa cum am arătat. Pepe demonstrează astfel că este un tătic cât se poate de implicat în viața copiilor săi, și că nu admite să se dezlipească nicio secundă de ei.

Pepe, foarte atent cu fiicele sale

De altfel, în momentul în care a aflat că fost sa soție urmează să nască, fiica acesteia venind pe lume la numai câteva zile distanță de noul fiul al lui Pepe, artistul și-a luat fiicele și a plecat cu ele la mare, lăsându-i timp fostei sale neveste să se organizeze cu toate cele necesare.

Raluca Pastramă, așa cum știți, s-a căsătorit recent cu un om de afaceri de origine arabă, Ibrahim, și i-a născuta cestuia o fiică, Mariam, la numai o zi distanță de la momentul în care cei doi au devenit o familie, la starea civilă, flancați de  ministrul Familiei, Gabriela Firea, și de soțul ei, edilul din Voluntari.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre