Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul Harry și Orlando Bloom, prietenie între vecini. I-a legat ceva neașteptat

Prințul Harry și Orlando Bloom, prietenie între vecini. I-a legat ceva neașteptat
Ducii de Sussex s-au mutat în Montecito, California anul trecut și au o serie de vecini celebri. În cadrul podcastului lui Dax Shepard, Prințul Harry a dezvăluit că a legat o prietenie cu Orlando Bloom. Motivul este unul neașteptat.

Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc deja de ceva timp în Montecito și se pare că deja au format ceva alianțe printre vecini. Prințul Harry a dezvăluit recent că îl leagă deja o prietenie ca între vecini cu Orlando Bloom, care locuiește peste stradă de el. 

În cadrul interviului cu Oprah, ducele de Sussex a dezvăluit că familia regală i-a luat paza în momentul în care au renunțat la îndatoriri. Astfel, Harry a fost nevoit să găsească o soluție pentru a se proteja pe sine și pe familia sa, mai ales acum, că locuiesc în California, unde paparazzi sunt la ordinea zilei și abia așteaptă să surprindă vreun cadru. 

Prințul Harry și Orlando Bloom, prietenie între vecini. Au făcut front unit contra paparazzi 

Harry însă și-a găsit recent un aliat chiar printre vecini, chiar cu Orlando Bloom. Mai ceva ca-n filmele cu spioni, cei doi se anunță prin mesaje atunci când camerele de supraveghere identifică vreun paparazzi în zonă. Chiar ducele de Sussex a povestit totul, la podcastul lui Dax Shepard. „Cu doar două zile în urmă, Orlando Bloom mi-a trimis un mesaj – pentru că el este peste drum și păstrăm un fel de contact din cauza paparazzilor – mi-a trimis o fotografie pe care a primit-o securitatea cu acest tip cu părul lung, cu șapcă , cu camera lui masivă întinsă în spatele camionului său 4×4 „, a spus Harry. 

„O femeie care conducea  stătea acolo ca o distragere a atenției și el era așezat în spatele acestui camion, făcându-le fotografii cu copilul lor și cu oricine altcineva se află în acea zonă”, a mai dezvăluit Harry. Totuși, Harry a dezvăluit că, după ce a avut de-a face cu tabloidele britanice, în California se simte mai bine și mai liber. „Aici, de fapt, pot să ridic capul din pământ și mă simt diferit. Umerii mei s-au relaxat, la fel ca și ai ei”, a spus el. „Te plimbi simțindu-te puțin mai liber. Am cum să-l iau pe Archie pe spatele bicicletei mele. Nu am avut niciodată șansa să fac asta”, a încheiat Harry. 

Foto: People

Ce note a avut la școală Mirela Vaida

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre