Simona Ionescu / Redactor Șef

Radu Mazăre pleacă în Madagascar. Iată locul unde își va crește al doilea copil

Radu Mazăre pleacă în Madagascar. Iată locul unde își va crește al doilea copil
După ce a fost eliberat din Penitenciarul Jilava, acolo unde a executat 5 ani de închisoare din totalul de 9 la care fusese condamnat, Radu Mazăre va pleaca în Madagascar, alături de soția, care este însărcinată, dar și de primul lui fiu. Iată cum arată locul în care fostul edil își va crește al doilea băiat.

Radu Mazăre, fostul edil al Constanței, a fost eliberat din închisoare pe 27 Mai, după ce a executat 5 ani din pedeapsa totală de 9 la care fusese condamnat. Soția sa, Roxana, l-a așteptat emoționată la poarta penitenciarului Jilava. După eliberare, Radu Mazăre s-a decis că pleacă în Madagascar, acolo unde își va crește al doilea copil. 

Biroul lui Radu Mazăre apare într-un videoclip al unei artiste locale din Madagascar

La ieșirea lui Radu Mazăre din închisoare, soția sa Roxana a dat vestea că este însărcinată în patru luni și jumătate cu al doilea copil, tot un băiat. Ambii au declarat că vor pleca în Madagascar, după ce Roxana va naște în România. 

Deocamdată, ultimele vești venite dinspre cercul lui de apropiați sunt că Radu Mazăre va pleca în Grecia unde va lucra pentru o agenție de turism. Aceasta asigură servicii pentru Grecia și Albania. Este posibil ca să stea acolo până când Roxana va naște și resortul din Madagascar fi fi pus la punct pentru a intra în circuitul turistic.

Soția lui Mazăre s-a îngrijit de hotel în tot acest timp 

După ce Radu Mazăre a fost arestat și adus în țară în 2019, soția sa a rămas acolo ca să se îngrijească de resort și să-l lase pe mâini bune. Ea a revenit în România după o perioadă de timp și a rămas în Constanța, alături de Răducu Mazăre, băiatul cel mare al fostului primar al Constanței. 

Așa arată camerele din hotelul din Madagascar unde Radu Mazăre plănuiește să își crească copilul
Foto: Mantasaly.com

Hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar este un adevărat paradis, lucru care se vede încă din pozele afișate pe site-ul oficial al resortului. Fostul edil a investit, inițial, 1,3 milioane de euro în Mantasaly Resort din Madagascar, o locație pe care fostul edil a ridicat-o în Golful Andovokonko, pe un teren de 1,8 hectare, concesionat pentru 99 de ani.

Hotelul este și acum închis în urma pandemiei 

Odată cu debutul pandemiei, afacerea din Madagascar a intrat în declin. În primăvara anului 2020, Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre și totodată managerul resortului Mantasaly, a anunțat că hotelul se va închide pe o perioadă nedeterminată din cauza măsurilor de prevenire impuse de autoritățile din statul african.

Printre dotări se numără și o masă de biliard
Foto: Mantasaly.com

De atunci, au avut loc două încercări de redeschidere: una în 2021 și cealaltă în 2022. În prezent, hotelul lui Radu Mazăre nu mai este listat pe site-urile agențiilor de turism, iar pe pagina resortului nu se mai pot face rezervări.

Hotelul dispune de dotări de lux 

Hotelul unde Radu Mazăre își va crește cel de-al doilea copil dispune de toate dotările de lux. Resortul are 16 bungalouri și un hotel cu 32 de camere, un restaurant, dar și piscină. De asemenea, întreg complexul funcționează pe bază de energie regenerabilă. Complexul mai are un SPA (Oasis Spa), precum şi spaţiu şi echipamente pentru kitesurf (Lemur’s KiteSpot).

Resortul funcționează integral pe bază de energie regenerabilă

Anul trecut, hotelul a fost închiriat pentru filmarea unui clip al unei artiste locale, pe nume de scenă „Fatoma”. Videoclipul piesei „Maharary” a fost filmat în hotel, existând inclusiv cadre cu biroul fostului edil, în care poate fi observată colecția sa de mașinuțe.  

Radu Mazăre se mută în Madagascar 

Planul lui Mazăre de a se muta în Madagascar a fost confirmat și de fratele său, Mihai Mazăre. Acesta a declarat pentru presă că fostul edil plănuiește să plece după ce Roxana, soția sa, va da naștere în siguranță bebelușului. 

Resortul dispune și de o piscină
Foto: Mantasaly.com

„Asta da, (despre faptul că va deveni tată) mă bucur în primul rând pentru soția mea care a fost lângă mine … Pe băiatul meu o să-l cheme Aris”, a declarat Radu Mazăre la ieșirea din închisoare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre