Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Bădulescu are o soră mai mică, total diferită. Iată cum arată!

Raluca Bădulescu are o soră mai mică, total diferită. Iată cum arată!
Raluca Bădulescu, jurata de la ”Bravo, ai stil”, este una dintre cele mai excentrice apariții din televiziune. Puțini știu că vedeta Kanal D are o soră mai mică, total diferită ca preocupări.

Raluca Bădulescu (46 de ani) este în atenția publicului de mulți ani. Elegantă, rafinată, vedeta Kanal D este o împătimită a hainelor și accesoriilor. Însă, sora ei mai mică are cu totul alte preocupări. Aproape nici nu vrea să audă de poze și prezențe prin emisiuni TV.

Raluca Bădulescu are o soră mai mică, total diferită. Cum arată

Vedeta Kanal D arată impecabil și este admirată pentru asta.

Raluca Bădulescu (46 de ani) este mândră de sora ei, dar aceasteia îi place să stea în umbra juratei şi preferă să nu fie recunoscută pe stradă. Vedeta Kanal D a prezentat-o fanilor ei de pe reţelele sociale.

Raluca şi Ioana seamănă ca două picături de apă, iar ca să se vadă bine asemănarea vedeta poartă o perucă şatenă, din colecţia ei impresionantă de astfel de accesorii, iar sora ei, o brunetă superbă cu părul creţ, zâmbeşte cuceritor în faţa aparatului de fotografiat.

„Ea este sora mea, Ioana. Este cea mai deşteaptă, cea mai frumoasă, este magică, este fantastică şi cea mai bună soră din lume. Este o minune strălucitoare şi discretă în acelaşi timp. Cu greu o prind să facem măcar o poză împreună şi nu prea îi place să o postez”, a spus Raluca Bădulescu despre sora ei mai mică, de profesie psiholog.

Ioana Bădulescu a urmat cursurile Universităţii „Titu Maiorescu”, unde era admirată îndelung de colegi. Ioana nu s-a folosit niciodată de statutul de vedetă al surorii sale, ci dimpotrivă era mereu în preajma colegilor cu care socializa în pauzele de la cursuri.


Mihai Morar a făcut curățenie în șifonier. Ce a găsit

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre