Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Bădulescu suferă după divorț. A slăbit și mai mult, deși avea doar 45 de kilograme

Raluca Bădulescu suferă după divorț. A slăbit și mai mult, deși avea doar 45 de kilograme
Vorbește pe la toate colțurile cât e de fericită, dar imaginea pe care Raluca Bădulescu o afișează, o contrazice.

Ce se întâmplă oare cu Raluca Bădulescu? Până și internauții au intrat la bănuieli, când au văzut cât de mult a slăbit.

Raluca Bădulescu suferă după divorț. A slăbit și mai mult, deși avea doar 45 de kilograme

Și-a dorit dintotdeauna să fie slabă, dar în ultima perioadă se pare că Raluca Bădulescu a exagerat cu kilogramele. De vină poate fi și suferința cauzată de divorțul de fostul soț, deși ea spune că sub nici o formă nu suferă, ba mai mult, a rămas în relații foarte bune cu acesta. Pentru că și-a găsit un nou partener, se pare mai tinerele, ea vrea să întinerească, așa că a făcut un prim pas: și-a făcut face contouring.

„Trăiesc o perioadă specială a vieții mele, vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă”

„Faptul că am slăbit mult în ultima perioadă a făcut ca pielea feței, în special linia mandibulară, să se lase, să nu mai fie fermă, iar acest lucru mă deranja foarte mult. Îmi doream să scap de această problemă rapid și fără operație. Trăiesc o perioadă specială a vieții mele, vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă.

Așa că am revenit, după destul de multă vreme, la medicul chirurg estetician Iancu Morad, care mi-a fost alături în ultimii 10 ani. El mi-a recomandat să facem Face Contouring fără operație, o intervenție care este urmată și de marile staruri de peste hotare. Mi se pare incredibil că, după doar câteva injectări, pielea lăsată s-a retras și am conturul facial mult mai ferm, ca acum mulți ani”, a dezvăluit Raluca Bădulescu pentru Click.

Vrea să-și schimbe silicoanele

Prima dată când Raluca Bădulescu a apelat la o intervenție chirurgicală la sâni a fost în 2015, după ce slăbise nu mai puțin de 70 de kilograme. Iar prima apariție a fost la ziua de naștere a Adelinei Pestrițu. Acum, vedeta vrea din nou să umble la acest aspect, doar că anumite complicații la plămâni făcute în urma coronavirusului, încă o împiedică.

„Voiam să-mi fac bustul mai mic, dar am avut Covid. Jur! Am făcut o variantă Delta, pentru că eu trebuia să fiu cu moț. Nu am vrut să fac un „banal” Omicron, trebuia să fac ceva mai dramatic, să vină cu Salvarea, să se deschidă porțile. Sincer acum. Am fost la Matei Balș și chiar vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor celor care s-au ocupat de mine.

Pentru că, după 5 zile de tratament, vă jur, m-au trimis mai sănătoasă decât fusesem înainte să am Covid. (…) Am făcut o chestie cu plămânii, iar dacă mai stăteam două zile acasă ajuneam la ATI. Am avut noroc că m-am dus la timp, în concluzie 30% din plămâni sunt afectați.

„Avem o problemă cu hainele că în talie avem XXS, da, da, XXS, iar bustul e prea mare”

Nu poate să mă bage în anestezie generală, ca să poată să-mi facă un bust nou. (…) Nu le fac mici de tot, dar un pic mai mici. Avem o problemă cu hainele că în talie avem XXS, da, da, XXS, iar bustul e prea mare. Sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele. Eu acum am 47 de ani, anul acesta fac 48 și vreau să am 47 de kilograme, la 48 de ani, 48 la 48 și dacă mă fac de 60 de kilograme, la 60 de ani e perfect”, a mărturisit vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre