Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca, lovitură năprasnică în parc. Ce au pățit ea și fiica lui Pepe

Raluca, lovitură năprasnică în parc. Ce au pățit ea și fiica lui Pepe
Nu s-a întors bine Pepe dintr-o vacanță de vis alături de noua sa iubită, Yasmine, că a trebuit să fugă  la spital. Nu a mers singur, ci însoțit de Raluca, fosta lui nevastă.

Raluca a avut parte de o lovitură năprasnică în parc. Acum ea și fostul ei soț, Pepe, trec prin momente delicate cu fetița lor, Rosa. Aceasta, când se afla în parc, la joacă, s-a accidentat foarte tare. A fost nevoie să fie dusă de urgență la spital. Părinții fetiței, Pepe și Raluca, sunt foarte îngrijorați. Totul s-a întâmplat la joacă. Micuța Rosa se afla în parc când s-a accidentat. Aceasta s-a ales cu o fractură de os la mâna stângă, după ce a căzut. Raluca a mărturisit ce s-a întâmplat în ziua respectivă.

Raluca, lovitură năprasnică în parc

„Eram la joacă, în parc, şi totul s-a întâmplat pe când alerga. A căzut şi gata. S-a ales cu o minunăţie de fractură de os la mâna stângă. Acum facem deja haz de necaz.

A înţeles toată lumea, şi ai mei, şi Pepe, că se putea întâmpla oricui, aşa că am trecut cu bine peste această chestiune care putea, în alte împrejurări, să ne dea ceva bătăi de cap. Din fericire, nu a fost cazul!”, a spus Raluca pentru Playtech.

Pepe își mai dorește copii

Incidentul are loc la scurt timp după ce Pepe, împreună cu noua sa iubită, le-a dus pe Rosa și pe sora ei la Disneyland, în Paris. Într-un interviu acordat înainte să își asume relația cu Yasmine Ody, Pepe a mărturisit că s-ar însura pentru a treia oară dacă va găsi femeia potrivită și că își dorește să mai facă copii. „Dacă găsesc ceva serios, mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, a declarat cântărețul într-o emisiune de la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre