Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Pascu are o replică subtilă pentru Pepe și noua lui cucerire

Raluca Pascu are o replică subtilă pentru Pepe și noua lui cucerire
Raluca și Pepe au divorțat până la urmă civilizat, în fața notarului, dar nu înainte de a bifa câteva episoade turbulente. Pepe spunea că a fost înșelat și a vrut să o confrunte pe soția sa pe tema aceasta. Vă amintiți, probabil, episodul din mașină, de lângă stadionul Dinamo. La luni distanță, el e cel care se pare că face planuri de însurătoare.

După ce au apărut în public imaginile cu sărutul în care protagonist e fostul soț și o cunoscută domnișoară, luni, Raluca Pascu are o replică subtilă pentru Pepe și noua lui cucerire. Mesajul l-a transmis în văzul lumii. La fel cum a fost sărutul fostului ei soț cu noua cucerire.

După divorțul de Pepe, Raluca a rămas cu fetițele. Iar acestea au în continuare o relație activă cu tatăl lor. Înnoptează la el, fac activități împreună. Deși Raluca a fost acuzată că ar fi într-o relație cu un om de afaceri, acesta nu a apărut încă în peisaj. Nu la fel cum s-a întâmplat cu domnișoara care-l face acum  pe Pepe să se emoționeze.

Raluca Pascu are o replică subtilă pentru Pepe

Pepe a învățat să se joace cu cuvintele. Mai zilele trecute spunea că domnișoara Yasmina e doar o amică, o cunoștință care l-a invitat la ziua ei.  Unde ar fi petrecut împreună, cu alți amici. Apoi au urmat alte ieșiri în public, gesturi tandre, ultimele chiar pasionale. Și în văzul lumii.

Acum Raluca trebuie să le explice fetițelor că tati are o nouă prietenă. Și el o  va face. Dar până atunci, Raluca are un mesaj subtil pentru Pepe, pentru tânăra cu care se săruta de mama focului și pentru toți cei care așteaptă să o vadă tulburată de cele întâmplate. „Sunt invincibilă”, asta transmite Raluca, și trage cu ochiul. O face prin intermediul unei melodii pe care a ales-o special.

Sursa foto: Instagram

Veste mare pentru doamne. Vor putea face analize gratuite

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre