Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan Simion, dependent de o pastilă albastră. Iubita sa, Daliana, l-a dat pe spate cu o surpriză

Răzvan Simion, dependent de o pastilă albastră. Iubita sa, Daliana, l-a dat pe spate cu o surpriză
Dacă până acum Daliana, iubita lui Răzvan Simion, a stat cât mai departe de ochii curioșilor, de data asta a făcut un lucru neașteptat.

Răzvan Simion a împlinit 42 de ani și a decis să petreacă alături de iubita sa. Iată ce a ieșit.

Răzvan Simion, dependent de o pastilă albastră. Iubita sa, Daliana, l-a dat pe spate cu o surpriză

Răzvan Simion și Daliana au fugit pentru câteva zile din România în Marrakech, Maroc, pentru a sărbători ziua de naştere a prezentatorului. Prietenul lui Dani Oțil n-a putut să reziste așa că a făcut publice două fotografii inedite cu el și partenera de viață.

Iar Daliana i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste, așteptându-l într-o cameră plină cu petale de trandafiri, șampanie scumpă și un tort excepțional. „Te iubesc mai mult decât îmi suportă cuvintele! La mulți ani!”, a scris bruneta pe rețelele sociale.

„Toate zilele să-ți fie cu soare”

Nici prietenii, colegii și copiii lui Răzvan sau apropiații n-au stat degeaba, ci s-au întrecut în tot felul de mesaje. „La mulți, mulți ani, om! Să fii cel mai fericit! Toate zilele să-ți fie cu soare”, a fost urarea Ramonei Olaru.

Răzvan are mare încredere în horoscop

Lucru mai puțin știu de lume, Răzvan are mare încredere în horoscop și se teme atunci când astrele nu sunt de partea lui. Pe de altă parte, prezentatorul a povestit că este dependent de o pastilă care îi oferă o stare de bine și stopează foamea. „Eu iau în fiecare zi o pastilă albastră, care mă revigorează, este o vitamină ce îmi dă așa o stare de bine.

Acum, că mi-ai zis la zodie că nu o să-mi meargă bine, o să iau pastila degeaba. Eu sunt super influențabil, dacă îmi zici că îmi merge rău, așa o să-mi meargă. Ce o fi în pastilele astea de le iau? Nici nu mă supăr, nici nu mi-e foame. Repet, una dintre ele este albastră”, a povestit el la Antena 1.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre