Simona Ionescu / Redactor Șef

Regina Rania a Iordaniei va fi soacră mare. Fotografii superbe cu mireasa și cu cea mai frumoasă femeie din Orient

Regina Rania a Iordaniei va fi soacră mare. Fotografii superbe cu mireasa și cu cea mai frumoasă femeie din Orient
Regina Rania a Iordaniei, una dintre cele mai frumoase și apreciate femei de pe tot mapamondul, va fi soacră mare. Nunta prințului moștenitor va avea loc pe 1 iunie, în Iordania, iar luni a avut loc tradiționala „petrecere de henna”, obligatorie la nunțile musulmane.

Regina Rania radiază de bucurie. La 52 de ani, frumoasa regină își căsătorește fiul. Luni seară, Regina Rania a Iordaniei a organizat „petrecere de henna”, la care au participat doar femei.

Petrecerea de henna se organizează la nunțile din Orient și reprezintă ultima petrecere a miresei înainte de nuntă. La petrecere, soacra mare o pictează cu henna pe mâini pe mireasă și îi oferă daruri frumoase.

Ce spune Regina Rania despre Rawja, nora ei

Prințul moștenitor Hussein, în vârstă de 28 de ani, se va căsători cu Rajwa, fiica unui șeic din Arabia Saudită.

Regina Rania e foarte bucuroasă de căsătoria fiului său. A descris-o pe Rawja, viitoarea sa noră, ca fiind  „cea mai dulce și mai frumoasă viitoare mireasă”, adăugând că este la fel de prețioasă pentru ea ca fiicele sale, Prințesele Iman și Salma.

Totodată, Regina Rania a Iordaniei spune că logodnica fiului este „răspunsul perfect” la rugăciunile sale. „Nu voi uita niciodată cât de fericiți am fost eu și Majestatea Sa, regele,  când Al Hussein ne-a spus că vrea să se căsătorească cu Rajwa. Ea este răspunsul perfect la toate rugăciunile mele pentru el”, a spus Regina Rania, în vârstă de 52 de ani, urându-le tânărului cuplu un viitor luminos. „Fie ca voi să fiți întotdeauna sursa celuilalt de fericire și sprijin”, a mai spus frumoasa regină, citată de People.

Regina Rania și Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei au patru copii

Regina Rania și soțul ei, regele Abdullah al II-lea al Iordaniei, sunt părinții prințului moștenitor Hussein (ginerele de la această nuntă), 28 de ani, ai prințesei Iman (ea însăși proaspăt căsătorită!), 26 de ani, ai prințesei Salma, de 22 de ani, și ai prințului Hashem, în vârstă de 18 ani. Nunta Regală din Iordania va avea loc pe 1 iunie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre