Simona Ionescu / Redactor Șef

Ritualul familiei Borcea. Nici un membru al familiei nu se abate

Ritualul familiei Borcea. Nici un membru al familiei nu se abate
Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt un cuplu invidiat de multă lume, însă nici în relația lor nu e doar lapte și miere. Fostul fotomodel spune tot.

Când l-a cunoscut pe Cristi Borcea, Valentina Pelinel a fost convinsă că e bărbatul alături de care va sta toată viața. Dar nu e ușor, când ai lângă tine un bărbat după care femeile se întorc.

Cristi și Valentina și-au luat copiii și au plecat să se distreze puțin în Abu Dhabi, pentru că aveau nevoie de ceva momente de relaxare.

De câteva zile, au profitat de vacanța școlară a lui Milan și s-au întors în Abu Dhabi, acolo unde au mai fost anul trecut. E un loc perfect pentru cei trei copii ai lor, fiindcă nu au cum să se plictisescă. Au plajă, marea, Warner Bros Studios, Aquarium…

Valentina le-a făcut ai multe fotografii pe care le-a postat pe pagina ei de socializare. Milan și surioarele lui gemene chiar s-au distrat în acest loc plin de soare și surprize la tot pasul.

Valentina Pelinel, Cristi Borcea și copiii, vacanță de vis în Abu Dhabi

„Unde există iubire, există și gelozie

Chiar dacă pare că au o relație ca-n povești, sunt momente în care gelozia își face loc și atunci încep discuțiile. Doar că Valentina spune că știe cel mai bine cum să gestioneze situația, conștientă fiind cine e bărbatul ei. Iar domnișoarele care au vreun gând necurat, nu vor avea nici o șansă.

„Unde există iubire, există și gelozie. Soțul meu este un bărbat dorit și sunt conștientă de asta. Dar am ales să fim parteneri de viață și avem împreună o familie frumoasă și unită.

„Ca orice cuplu, avem și noi provocările noastre”

Suntem persoane publice și adesea suntem în situația de a face poze cu persoane care ne recunosc, atât separat cât și împreună. Ne iubim și iubirea vine la pachet cu o doză de gelozie care este normală și sănătoasă, atâta timp cât nu se întrec limitele. (…)

Ca orice cuplu, am avut si noi provocările noastre, de-a lungul timpului. Însă nu ne certăm, mai degrabă discutăm și găsim o soluție la o problemă punctuală. (…) Certurile banale de cuplu nu trebuie luate în seamă, mai ales că noi nu dormim niciodată certați, ci în brațe, lipiți la propriu.”, a mărturisit fostul fotomodel într-un interviu pentru cancan.ro.

Duminica în familia Borcea

„Duminică avem un ritual

„Dar toate geloziile trec în fața unui desert delicios, pe care Valentina Pelinel îl pregătește duminică  de duminică. „Contrar aparențelor, nouă ne place să mâncăm și suntem și pofticiosi. Tuturor în casă ne plac și dulciurile, iar duminica avem un ritual: este zi de tiramisu, pe care îl pregătesc împreună cu copiii. Mai facem grătare cu copiii în weekend și ne mai gătesc și părinții”, a spus doamna Borcea. Iar ca dovadă a postat și o fotografie cu ea și cei trei micuți pregătind celebra și delicioasa prăjitură.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre