Simona Ionescu / Redactor Șef

Rusoaica Daria nu a dat plaja din Grecia pe Gabi Bădălău. Iată ce face acolo singurică!

Rusoaica Daria nu a dat plaja din Grecia pe Gabi Bădălău. Iată ce face acolo singurică!
Noua iubire a lui Gabi Bădălău e o rusoaică, Daria, după cum îi spune bărbatul care are exact inversul vârstei fostei iubiri. Bianca Drăgușanu, cea care l-a încântat pe bărbat aproape patru ani are 42 de ani, noua achiziție doar 24.

Rusoaica Daria nu a dat plaja din Grecia pe Gabi Bădălău. A rămas acolo singurică, dar are ce face. Amintim că după ce a prezentat-o lumii întregi, defilând cu ea la braț la petrecerea Viva!, Gabi Bădălău și-a dus iubita în vacanță în Grecia.

A ales exact insula petrecerilor, Mykonos, locul adorat de milionarii lumii. Și Elon Musk vine pe aici în vacanțele de vară. Anul trecut a închiriat pentru distracție cel mai scump iaht, iar câteva săptămâni mai târziu, Selly, l-a închiriat și el. Având în vedere unde s-au cazat, să tot fi „spart” acolo Gabi Bădălău 10.000 de euro pe o săptămână cu iubita lui.

Rusoaica lui Bădălău, preocupată de cele sfinte (Instagram)

După ce bărbatul a revenit în România, unde îl solicitau angajamente, inclusiv să plece la Paris, la fosta soție, care era în excursie cu băieții lor, Daria lui a rămas în vacanță. Ea își împarte timpul între cărți de rugăciune și spiritualitate evreiască, plajă, relaxare, și distracție maximă cât e noaptea de lungă, în compania unei prieten bune, rusoaică și ea.

Rusoaica Daria nu a dat plaja din Grecia pe Gabi Bădălău

Ea citește „Porțile rugăciunii”, un siddur evreiesc reformator, actualizat pentru a fi mai accesibil credincioșilor moderni, „Tehilim”, o carte de psalmi, de asemenea evreiești. A primit și lumânări sfințite, de la Ierusalim. Ceva mai târziu a arătat că nu e singură în Grecia, ci în companie feminină.

Daria lui Bădălău încearcă să spună ceva. Preferă câinii în locul oamenilor (Instagram)

Și a pozat display-urile telefoanelor: trei, fiecare cu un cățel. „Când nu mai  crezi deloc în oameni”, a titrat rusoaica Bădălău în postarea sa, cu trimitere directă că patrupedele blănoase sunt prieteni mai devotați, mai fideli și mai onești decât semenii.

Petrecere până dimineața: „Am supraviețuit!”

Seara, Daria lui Bădălău a ieșit la distracție. Îmbrăcată într-o rochie oranj, decoltată și decupată pe coapse, a dansat până dimineața, dezvelindu-și nurii la o petrecere de pomină, într-un club de fițe din Mykonos, pe plajă.

A postat mai multe clipuri incitante din timpul distracției, chitită parcă să arate cât de bine se simte.

După o noapte de petrecere, fără iubit, Daria a mai „supraviețuit” o zi (Instagram)

Nu în ultimul rând a mai transmis un mesaj puternic: „Am supraviețuit”. Rusoaica lui Bădălău a postat o fotografie cu un cocoș jumulit rău, ca rezumat pentru ziua ei de ieri și a concluzionat că e fix așa: destul de devastată, dar supraviețuitoare.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre